Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

hyväkuntoiset

COCOON NUORUUDENLÄHDE
Kome raihnaista vanhusta menee salaa uimaan naapurin uima-altaaseen. Artilla, entisellä naistenmiehellä, ei ole aikoihin ollut vetovoimaa vastakkaiseen sukupuoleen. Ben näkee niin huonosti, että hänen ajokorttinsa aiotaan peruuttaa. Ja Joen lääkäri on juuri kertonut hänelle, ettei aikaa ole enää paljon jäljellä...
Mutta altaan vedessä on jotakin outoa, sillä vanhukset piristyvät silmissä joka pulahduksen jälkeen. Art ryhtyy iskemään entistä Las Vegas-tanssijatarta. Ben menee uudelleen näöntarkastukseen ja selviytyy siitä upeasti ja Joen hämmästynyt lääkäri ei löydä merkkiäkään mistään sairaudesta.
Kolme superpirteää ukkelia, jotka ovat löytäneet uuden elämänvoiman, valmistautuvat nauttimaan elämästä...

PALUU NUORUUDENLÄHTEELLE
On Kulunut viisi vuotta ja erityinen pelastustehtävä tuo seikkailunhaluiset vanhukset takaisin Maahan, missä he kohtaavat jälleen perheensä ja ystävänsä. Elettyään rauhallisella, ongelmattomalla Antarealla on heistä vaikeaa kohdata normaalielämän realiteetit, kuten ikääntyminen, sairaudet ja kuolema.
He käyttävät huumoria, viisautta ja rakkautta helpottaakseen paluuta normaaleiksi kuolevaisiksi, ja alkavat ymmärtää, ettei elämä Maassa välttämättä olekaan niin kauheaa. Ne, jotka kuvittelevat elämän olevan ohi kolmekymppisenä, eivät ole vielä kokeneet piristävää PALUUTA NUORUUDEN LÄHTEELLE!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 16:40
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.