Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Sisältää elokuvat:

- Phone Booth
- Tigerland
- Daredevil


PHONE BOTH:
Newyorkilainen PR-mies (Colin Farrell) tekee väärän valinnan nostaessaan kiihkeästi soivan puhelimen luurin puhelinkopissa. Langan toisessa päässä oleva sarjamurhaaja (Kiefer Sutherland) uhkaa tappaa Stun välittömästi tarkkuuskiväärillään mikäli puhelu katkeaa. Äkillinen ja väkivaltainen kuolema puhelinkopin läheisyydessä tuo paikalle myös New Yorkin poliisin, ja pian Stun puhelua seuraa pieni armeija poliisin tarkka-ampujia sekä mediaa. Poliisi uskoo, että Stu on aseistettu ja vaarallinen.

Vanhempi konstaapeli Ramey (Forest Whittaker) yrittää saada Stun ulos puhelinkopista, mutta huomaa pian, että niin Stu kuin median paikalle tuomat Stun vaimo ja rakastaja ovat kaikki piilossapysyvän tarkka-ampujan tähtäimessä?

TIGERLAND:
Juuri päämajan vankileirillä viikonloppunsa viettänyt röyhkeä alokas Roland Bozz (Farrell) liittyy nuoreen sotajoukkueeseen, jota koulutetaan Vietnamiin lähtöä varten. Bozzin uhmaava käytös aiheuttaa erimielisyyttä niin joukkuetovereiden kuin päällystön keskuudessa. Kun joukkue lähetetään viimeiselle koulutusleirille - helvetilliseen paikkaan nimeltä "Tigerland" - Bozzin johtajakyvyt laukaisee tapahtumasarjan, jolla on odottomattomat seuraukset?.. The Boston Society of Film Critics" palkitsi Colin Farrellin ("Minority Report") parhaan miespääosan palkinnolla tästä roolisuorituksesta ohjaaja Joel Schumacherin ("8MM") jännittävässä toimintaelokuvassa.

DARE DEVIL - Dir.cut:
Nuoren orpolapsen Matt Murdockin elämä kääntyy uusille raiteille, kun hän altistuu radioaktiiviselle jätteelle. Onnettomuuden jälkeen Matt on täysin sokea, mutta hänen muut aistinsa ovat virittyneet äärimmilleen ja hän näkee paremmin kuin kukaan ihminen. Vuosia myöhemmin Mattista on kasvanut arvostettu lakimies. Päivisin hän edustaa huonompiosaisia oikeussalissa. Öisin hänestä tulee Daredevil, naamioitu oikeudenpuolustaja, joka kaupungin synkkien katujen varjoista käy omaa sotaansa rikollisuutta vastaan.

Marvelin legendaarinen piirroshahmo Daredevil vihdoinkin elokuvamuodossa! Pääosissa loistavat Ben Affleck sekä Jennifer Garner.


Ohjaajat: Joel Schumacher, Mark Steven Johnson
Näyttelijät: Colin Farrell, Matthew Davis, Shea Whigham, Clifton Collins, Jr., Russell Richardson, Thomas Guiry, Cole Hauser, Ben Affleck, Jennifer Garner, Michael Clarke Duncan, Forest Whitaker, Katie Holmes, Radha Mitchell, Ron Eldard

Kuvaformaatti: 16:9 Widescreen (1.85:1), Widescreen (2.35:1), Anamorphic
Ääniformaatti: Englanti - Dolby Digital 5.1, DTS 5.1
DVD tekstitykset: suomi, ruotsi, tanska, norja, islanti, englanti...
Pituus: 97 min / 128 min / 78 min
Ikäraja: 15


Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 14:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.