Kuvaus

Tästä uudenveroinen, mielenkiintoinen kirja tutkittavaksi!

 

Kirjailija: "Magnus Londen; Joakim Enegren; Ant Simons"

Kustantaja: Edita Publishing Oy

Kieli: Suomi

Sivumäärä: 255

Asu: Kovakantinen kirja

Painos: 2. painos

Julkaisuvuosi: 2008 (lisätietoa)

 

Come to Finland kokoaa yhteen yli 250 nostalgista, värikästä ja humoristista matkailujulistetta, joissa esitellään maamme sekä perinteisiä että vähemmän tunnettuja matkakohteita. Kuvat yhdistettyinä asiantunteviin artikkeleihin muodostavat unohtumattoman lukuelämyksen. Kirja kertoo siitä, miten matkailijoita houkuteltiin matkustamaan Suomessa vuosina 1865 1965. Tuona aikakautena luotiin kansainväliset iskulauseet kuten: Finland Off the beaten track? (1909) ja Finland - Land of romance (1950).

Tämän ajattoman lahjakirjan kohderyhmä on laaja. Kirja tarjoaa pitkäksi aikaa sulateltavaa kotiseudun ystäville, matkailuintoilijoille, taiteentuntijoille kuin kaikille, jotka haluavat tutustua Suomen historiaan yllättävästä näkökulmasta. Kolmikielinen kirja on täydellinen lahja myös ulkomaisille vieraille.

Journalisti ja matkakirjailija Magnus Londen on yhdessä projektiryhmänsä kanssa tehnyt perusteellista tutkimustyötä sekä suomalaisissa että ulkomaisissa arkistoissa ja museoissa, jotta ainutlaatuiset julisteet saataisiin ensimmäistä kertaa koottua yksien kansien väliin.

Ihminen nöyrtyy nähdessään sen intohimon, jota graafinen käsityö huokuu ja sen ylpeyden, jolla matkailijoita houkuteltiin Suomeen, Londen toteaa.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 21 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

19 € Sulkeutuu 7 vrk 21 h 30 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.