Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Käyttövalmis Commodore Amiga 500 -paketti Gotek (USB) asemalla varustettuna. Mukana kaikki käyttöön tarvittavat, kuten hiiri, modulaattori, virtalähde yms.

Gotek (Flash Floppy) asemalla pelien ja ohjelmien lataus onnistuu FAT32-formatoidulta USB-muistitikulta. Gotek-asema asennettu asiallisesti A500-asennusta varten 3D-tulostettuun Gotek-asennustelineeseen. Amigan koteloa ei ole missään vaiheessa vahingoitettu, joten myös perinteisen levykeaseman asennus onnistuu tarvittaessa helposti.

Mukana pieni muistitikku, johon esiasennettu tarvittavat konfiguraatiotiedostot, pelejä ja muita ohjelmia (mm. Workbench). Tikulla käyttöönotto onnistuu välittömästi. Ohjelmien lisäys kopioimalla normaaliin tapaan tiedostot esim. PC-tietokoneella normaalille USB-tikulle.

Commodore A520 -modulaattorin kautta liitäntä onnistuu kaikkiin televisioihin, joissa on normaali komposiitti (keltainen RCA, tai adapterilla SCART) -liitäntä.

Mukana Amigan alkuperäinen tankkihiiri sekä Quickshot II Turbo ja QuickShot Apache 1 joystick peliohjain. Ohjaimet yhteensopivia myös mm. C64:n ja VIC-20:en sekä monien Atari laitteiden kanssa. Hiiri ja peliohjaimet toimivia.

Kellastumaa ja joitakin käytönjälkiä, mutta muutoin puhtaat ja siistit laitteet. Koneen pieni sivuluukku puuttuu, iso pohjaslotin kansi paikallaan. A500 näppäimistössä muutama näppäin epäherkkä/katkoo, mikä ostajan huomioitava. Mukana suomenkielinen Amiga 500 Käyttäjän Opas.

Kuvan 15" 4:3 TV ei kuulu pakettiin, mutta on sellaista tarvitsevalle myös myynnissä erikseen. 4:3-kuvasuhde ja liitännät huomioiden hyvä näyttö retrokoneiden pariksi. Katso myös muut Commodore, Playstation, Sega ja Nintendo ilmoitukseni.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
175 €
Ilmoitus on sulkeutunut 11.6.2021 20:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.