Tuote on myyty käyttäjälle mirohenrik hintaan 20 €

Kuvaus

Setti. Keisari -sarjan kaikki viisi teosta.
Kolmessa pokkarissa päätytaitetta (ks. toinen kuva)

Conn Iggulden:
Keisari 1 Rooman portit (nidotun laitoksen 1. painos, 2005)
Keisari 2 Kuninkaiden kuolema (nidotun laitoksen 4. painos, 2008)
Keisari 3 Miekkojen kenttä (nidotun laitoksen 1. painos, 2007)
Keisari 4 Sodan jumalat (nidotun laitoksen 4. painos, 2012)
Keisari 5 Jumalten veri (nidotun laitoksen 1. painos 2014)

-------------------------------------
Conn Iggulden: Keisari 1 Rooman portit
alkuteos: The Emperor - Gates of Rome (2003)

Gaius Julius Cesarin elämästä kertovan romaanisarjan alku. Gaiuksen ja hänen ystävänsä Marcuksen huoleton lapsuus maatilalla päättyy, kun Roomasta saapuu entinen gladiaattori Renius koulimaan heistä pelottomia sotilaita. Spartalainen kuri ja raa'at harjoitukset tulevat äkkiä tarpeeseen, kun Roomassa syttyy orjakapina, joka koituu Gaiuksen isän kohtaloksi. Gaius saa suvun päämiehen oikeudet ja velvollisuudet harteilleen hyvin varhain. Gaiuksen mahtava Marius-eno ottaa hänet siipiensä suojaan, ja nuorukainen pääsee aitiopaikalta seuraamaan Rooman imperiumin loistoa, rappiota ja verisiä valtajuonitteluja.
------------------------------------
Conn Iggulden: Keisari 2 Kuninkaiden kuolema
alkuteos: The Emperor - The Death of Kings (2004)

Gaius Julius Caesarin elämästä kertova huikea historiallinen seikkailu jatkuu. Maanpakoon joutunut nuori Julius Caesar palvelee legioonalaisena Välimeren vaarallisilla vesillä. Nuorukaisesta varttuu taistelujen karaisema maineikas soturi, joka haaveilee palaavansa Roomaan kostamaan enonsa Mariuksen kuoleman. Roomassa vallanhimoiset senaattorit jatkavat juonitteluaan. Diktaattoriksi julistautunut Cornelius Sulla ahdistelee Juliuksen kaunista, raskaana olevaa vaimoa. Entinen orja Tubruk on vannonut suojelevansa Corneliaa, mutta hänen ratkaisunsa altistaa myös Juliuksen suunnattomaan vaaraan. Samaan aikaan Marcus Brutus raivaa omaa voitontietään imperiumin keskukseen. Lapsuudenystävät kohtaavat jälleen, kun kaupunkia uhkaa orjakapina. Sen johdossa taistelee traakialainen gladiaattori nimeltä Spartacus.
------------------------------------
Conn Iggulden: Keisari 3 Miekkojen kenttä
Alkuteos: The Field of Swords (2005)

Gaius Julius Caesarin elämästä kertova huikea seikkailu jatkuu. Espanjassa palvellut Julius Caesar palaa joukkoineen Roomaan keskelle konsulinvaalien juonittelua. Kansa näyttää rakastavan Caesaria,suhde bordellia emännöivän Servilian kanssa kukoistaa ja Julia-tytär on kasvanut teini-ikään. Mutta mikään ei tuo tyynnytystä vaimonsa ja enonsa julmasti menettäneelle taistelijalle. Menneisyyden haamut ajavat Caesarin sotaretkelle Galliaan, jossa kymmenennen legioonan taistelukone kehittyy huippuunsa. Vaikka Caesar tuntee jokaisen miehensä nimeltä,joku heistä on murhakäskyä odottava petturi.
------------------------------------
Conn Iggulden: Keisari 4 Sodan jumalat
alkuteos: The Gods of War (2006)

Gaius Julius Caesarin elämästä kertovan mahtavan seikkailun odotettu päätösosa. Caesar johtaa taisteluiden kovettamat joukkonsa yli Rubicon-joen ja hyökkää Roomaan. Diktaattori Pompeius pakenee, mutta verinen sisällissota koettelee Caesarin sotilaallisen nerouden äärirajoja. Sota vie Caesarin aistilliseen Egyptiin, jossa hän kohtaa kuningatar Kleopatran. Samaan aikaan hänen läheisimmän ystävänsä sydämessä kasvaa tyytymättömyys, jossa itävät petoksen siemenet.
-------------------------------------
Conn Iggulden: Keisari 5 Jumalten veri
alkuteos 'The Emperor: The Blood of Gods' ilmestynyt 2013

Valtaisan suosion saaneen Keisari-sarjan odotettu huipennus

Gaius Julius Caesar on murhattu. Kansakunta suree. Kosto on verinen.

Lähimmät liittolaiset ovat raa’asti surmanneet Rooman suurimman sankarin Julius Caesarin. Nämä ”vapauttajat” etsivät turvapaikkaa senaatista, mutta he ovat aliarvioineet yhden miehen: Caesarin adoptiopojan Octavianuksen, joka tunnetaan historiankirjoissa nimellä keisari Augustus.

Octavianus liittoutuu pahimman kilpailijansa, Marcus Antoniuksen, kanssa kostaakseen isänsä kuoleman ja rangaistakseen pettureita keinoja kaihtamatta. Kaikkein eniten hän vihaa Marcus Brutusta, Caesarin lapsuudenystävää ja salaliittolaisten johtajaa.

Kansa virtaa Rooman kaduille ja vapauttajien on alistuttava kohtaloonsa. Jotkut pakenevat kaupungista, toiset eivät voi välttää väkijoukon jakamaa veristä oikeutta. Yksikään salaliittolaisista ei kuole luonnollista kuolemaa.

Myös Brutus joutuu lopulta tekemään tiliä teoistaan Filippoin suurella taistelukentällä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 28.2.2024 21:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.