Kuvaus

Penelope Cream (toim.): Terve mies: Laadukkaan elämän opas

  • Tammi, 2000; kovakantinen kirja, isokokoinen (n. A4-kokoinen), 280 sivua, kuvitettu
  • Hyväkuntoinen kirja. Pientä pintanaarmua takakannessa.
  • HINTA: 5 euroa + toimituskulut 7 euroa = 12 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu yhteisillä toimituskuluilla vielä muitakin saman myyjän kirjoja)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Kattava nykyaikainen elämäntapaopas kaikenikäisille miehille. Selkeät kuvat, taulukot ja kaavat.

Terveen elämän opas antaa ohjeet elämänlaadun kohentamiseen, olipa kyseessä ravinto, liikunta tai ihmissuhteet. Kirja neuvoo miten huolehdit sekä ulkoisesta olemuksestasi että sisäisestä hyvinvoinnista. Siinä löytyvät vastaukset moniin tärkeisiin kysymyksiin koskien fyysistä ja henkistä hyvinvointia.

Miesten sairaudet-osassa neuvotaan mitä tehdä, kun keho kertoo, että jotain on vialla. Kirjassa käydään läpi miesten tavallisimmat vaivat, yhtä lailla arkiset vaivat, pitkäaikaiset kiputilat ja urheiluvammat kuin vakavat sairaudet. Kirja opettaa tunnistamaan oireet ja hakeutua tarvittaessa lääkäriin.

Pääaiheet:

  • elämäntavat esim. vähennä stressiä, nukkuminen, hyvä iho, pidä hiukset terveinä, puhtaus, raikas hengitys, hampaiden hoito, kynsien hoito, parranajo, pukeutumisen perusteet ym
  • ruokavalio esim. hyvä ravitsemus, ylipaino, rasva, takaisin normaalipainoon, alkoholin käyttö ym.
  • liikunta ja terveys: liikuntalajin valinta, liikunnan sovittaminen ikätasoon, verryttely, aerobinen liikunta, voimaharjoittelu, notekutta parantavat harjoitukset, vatsalihasten harjoittelut, palautuminen, vammojen ehkäisy, työpaikkajumppa ym.
  • Parisuhde ja seksi: puhuminen ja kuunteleminen, ymmärrä naisen tarpeet, eloa vanhaan parisuhteeseen, paluu naimattomien maailmaan, parempaa seksiä, pontenssin säilyttäminen, esileikki, suuseksi, yhdynnän vaiheet, orgasmin voimistaminen/lisääminen, seksiasennot, yhdynnän vaihtoehdot, turvallinen seksi ym
  • sairauksein oireet ja hoidot: Oireet, syyt ja hoidot esm. väsymys, päänsärky, masennus, ihottumat, hengenahdistus, rintakipu, oksentelu, ripuli, ummetus, lihaskipu, nivelkipu, tunnottomuus ja pistely, urheiluvammat, sydäntauti, aivohalvaus, eutrauhasvaivat, milloin lääkäriin? ym ym.

hakusanat: lääketiede terveys elämäntaito miehen siisteys siisti olemus avioliitto parisuhdeterapia vanheneminen yhdyntä orgasmi sairaudet sairaus kipu urheilu liikunta jumppa lihaskunto lihakset lihastreenit psykologia elämäntapa

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 46 vrk 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 46 vrk 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.