Kuvaus

Kuvien DVD:t suomeksi tekstitettynä

 

Creepshow - yöjuttu 1&2 (2DVD) uusi mutta ei muoveissa

Creepshow on episodielokuva, joka koostuu 8 jaksosta. Jaksojen animoidussa kehyskertomuksessa esiintyy nuori poika, Billy, joka on kuvitteellisen "Creepshow"-kauhulehden innokas lukija. Billyn isä ei kuitenkaan pidä siitä, että hänen poikansa lukee "roskalehtiä". Billyä esittää Stephen Kingin poika Joe King.

Sisältää seuraavat tarinat:

Isäinpäivä (Father's Day)

Seitsemän vuotta sitten isänpäivänä Nathan Grantham (1878–1972) kuoli, kun hänen tyttärensä Bedelia löi häntä marmorisella tuhkakupilla päähän hermostuttuaan isäänsä tämän penätessä isänpäivän kakkuaan. Nyt Granthamin sukulaiset ovat kokoontuneet vuosittaiselle isänpäivän päivälliselle ja Nathan palaa haudan takaa vaatimaan kostoa ja kakkuaan.

Jordy Verrillin yksinäinen kuolema (The Lonesome Death of Jordy Verrill)

Yksinkertaisen maanviljelijän Jordyn maatilalle putoaa meteoriitti ja hän uskoo saavansa löydöstään puuttuvat rahat pankkilainan maksuun. Jordy tulee kuitenkin koskeneeksi meteoriittiin ja hänen kehonsa joutuu oudon, kasvimaisen organismin valtaamaksi.

Vuorovetten viemää (Something to Tide You Over)

Richard Vickers hautaa uskottoman vaimonsa Beckyn ja tämän rakastajan Harryn kaulaa myöten hiekkaan ja jättää nämä vuoroveden armoille.

Arkku (The Crate)

Collegesta löytyy arkku, jossa on salaperäinen ja vaarallinen hirviö. Se tappaa kaksi ihmistä ja professori Henry Northrup päättää hyödyntää hirviötä päästäkseen eroon hankalasta ja pahasuisesta vaimostaan Wilmasta.

Ne ryömivät päällesi (They're Creeping Up On You)

Upson Pratt on julma ja saita liikemies, joka inhoaa ötököitä ja torakoita yli kaiken. Hän tappaa jokaisen löytämänsä torakan, mutta on avuton torakoiden vallatessa suurena laumana hänen asuntonsa.

Intiaanipäällikkö Puupää (Old Chief Wooden Head)

Vanha mies omistaa kaupan, jossa on intiaanipäällikön patsas. Myöhemmin mies ja hänen vaimonsa tapetaan, ja puupatsas herää henkiin kostamaan tappajille.

Lautta (The Raft)

Neljä nuorta uivat rannan lähellä olevalle lautalle. Sen lähellä liikkuu valtava levä, joka yrittää saalistaa nuoria, jos he yrittävät uida takaisin rantaan.

Liftari (The Hitchhiker)

Nainen ajaa kolarin ja kyydissä ollut uhri alkaa vainoamaan naista, yritti tämä miten tahansa karistaa peukalokyytiläisen.

___________________________________

Ohjaus: George A. Romero, Michael Gornick

Käsikirjoitus: Stephen King, George A. Romero

Pääosissa: Hal Holbrook, Leslie Nielsen, Ed Harris, Ted Danson, Adrienne Barbeau, Domenick John, Tom Savini, George Kennedy, Paul Satterfield, Lois Chiles

Valmistusvuosi: 1982 & 1987

Kesto: 3 h 29 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 4 vrk 7 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

29,90 € Sulkeutuu 4 vrk 7 h 2 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.