Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Crysis 2 Limited Edition sisältää seuraavaa bonusmateriaalia täydellisen multiplayer-kokemuksen

• Bonus XP - Antaa pelaajile selvän edun aloittamalla multiplayer-taistelut tarpeellisella määrällä XP:tä kaikkien viiden luokan saavuttamiseksi.

• SCAR Hologram Decoy -Tämä ekstravaruste SCAR-aseeseen näyttää hologrammikuvan pelaajasta vastustajan hämäämiseksi.

• SCAR Weapon Skin -Tämä digitaalinen naamiointi-kuori antaa pelaajille mahdollisuuden lisätä pelin suosituimpaan hyökkäysaseeseen oman persollisen säväyksen.

• Platinum Dog Tag -Ainutkertainen ja erityinen henkilöllisyyslevyke on yksi 250:sta joita kerätä Crysis 2:n multiplayer-tilassa, ja joka auttaa sinua erottautumaan muista sotilaista taistelukntällä.

 

Ilmastokatastrofien sarja on runnellut maailmaa ja yhteiskunta on romahduksen partaalla. Avaruusolennot ovat palanneet täyden miehitysjoukon kera, tavoitteenaan ihmiskunnan täydellinen tuhoaminen. Se aiotaan aloittaa repimällä irti Maan ikonisimman kaupungin sydän.

Hirvittävät muukalaismiehittäjät vaanivat New Yorkin kaduilla ja painajaismainen kulkutauti niittää kaupungin kirjavaa väestöä brutaalilla vauhdilla. Kaupungin järjestelmät ovat kaaoksessa, kadut ja pilvenpiirtäjät murskattu liekehtiviksi raunioiksi. Tällaista New York Citya et ole ikinä nähnyt.

Puolisotilaalliset lainvalvontajoukot tai edes Yhdysvaltojen armeija eivät pärjää miehittäjiä vastaan, ja kaikki pakenemasta kieltäytyvät ovat käytännössä kuolleita. Tässä kuoleman myrskyssä pelkkä hengissä selviäminen vaatii sellaista teknologiaa, jota yksikään sotilas ei ole vielä nähnyt.

Yksi ihminen saa keinot selviytymiseen. Yksi supersotilas tulevaisuuden Nanosuit 2 -taistelupuvussa puolustaa koko ihmiskuntaa täydeltä tuholta New York Cityn betoniviidakossa.

  • Crysis nosti pc-pelien graafisen riman tasolle, jota ei olla vieläkään ylitetty. Crysis 2 asettaa riman uudelleen pc:llä ja konsoleilla, tällä kertaa tähtäimessään New York Cityn rönsyilevä betoniviidakko.
  • Luokkansa paras tekoäly ja ainutlaatuiset yhteistoimintamallit takaavat haastavat ja realistiset vastatoimenpiteet pelaajan ratkaisuihin.
  • Sovita taistelutaktiikkasi erilaisiin tilanteisiin muokkaamalla taistelupukuasi ja aseitasi reaaliaikaisesti parannelluilla toiminnoilla ja avaamalla käyttöön erilaisia supersotilaskykyjä.
  • Maailmankuulu moninpeliräiskintöjen tekijä Crytek UK vie moninpelin uudelle tasolle Nanosuit 2:n räväkällä dynaamisuudella. Taistelupuvun teknologiaa hyödyntämällä pelaajalla on lähes rajattomat mahdollisuudet dynaamisella taistelukentällä toimimiseen.
Peli on uusi ja muoveissa.
Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

19,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.8.2017 15:36

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.