Kuvaus

[AC316]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI.

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ ISKUSSA OLEVA kerran luettu, kovakantinen ensipainos  2. maailman sodan / Historian  ym. vastaavien kirjojen diggareille.

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ LAITAN TÄNNE NYT KASSITOLKULLA VASTAAVAA KAMAA MYYNTIIN - OSA TODELLA HARVINAISIA.  

 

David M. Glantz: 900 Kauhun päivää - Leningradin piiritys 1941-1944

"Führer on päättänyt hävittää Pietarin kaupungin maan päältä"
- Saksan armeijan päiväkäsky 22. syyskuuta 1941

Kun Hitlerin sota Neuvostoliittoa vastaan käynnistyi keskikesällä 1941, Leningrad oli yksi motorisoitujen saksalaisjoukkojen pääkohteista. Pietari Suuren kaupungilla oli suuri sotilaallinen, taloudellinen ja symbolinen arvo niin venäläisille kuin saksalaisillekin. Sodan alussa saksalaisjoukot murskasivat puna-armeijan vastarinnan ja etenivät jo elokuun loppuun mennessä Leningradin esikaupunkeihin asti. Luoteesta puolestaan lähestyi Suomen armeija. Leningradin piiritys kesti 900 päivää, vuodesta 1941 vuoteen 1944. Kolmen vuoden ajan kaupungin asukkaat kestivät saksalaisten hyökkäyksiä, ja heitä koetteli niin kylmyys kuin nälkäkin. Pelkästään joulupäivänä 1941 kuoli nälkään 4 000 siviiliä. Leningradilaisten peräänantamattomuus oli yksi merkittävimmistä esteistä Hitlerin suunnitelmille hallita koko Eurooppaa. Pitkä taistelu sitoi enemmän sotilaita ja siviilejä kuin mikään muu piiritys. Yhdysvaltalaisen sotahistorioitsijan ja everstin (evp.) David M. Glantzin teos on tarina sankaruudesta ja surunäytelmästä vailla vertaa. Kirjan Suomea koskevan luvun on kirjoittanut talvisodan viimeisistä hetkistä väitellyt ja Mannerheimin kenraalisuhteista kirjoittanut  Lasse Laaksonen.

1. painos

Suomentanut Jouni Suistola

Gummerus Kustannus Oy - Jyväskylä 2007

KIRJA PAINAA PITKÄN MATKAA YLI 500g ja on yli 3 cm paksu.

VOITTOHUUTO ja PK. 5.95e  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

KATSO MYÖS MUUT KOHTEENI, SILLÄ TOISTAISEKSI PK:lla 5,95e saa tulemaan 1 kg tavaraa ja PK:lla 6,95e saa tulemaan jo 10 kg tavaraa.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

11,95 €
Sulkeutuu 80 vrk 19 h 17 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,95 € Sulkeutuu 80 vrk 19 h 17 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.