Kuvaus

hyväkuntoiset

Kaikki elokuvat ei kuvassa

ELOKUVAT:

VALHE
Tammikuun 9. päivänä vuonna 1993 Jean Claude Romand tappoi vaimonsa, lapsensa ja vanhempansa ja yritti sitten tappaa itsensä siinä onnistumatta. Tutkimuksissa huomattiin, ettei mies ollut pidetty perheenisä ja arvostettu, YK:n tehtävissä työskentelevä lääkäri kuten kaikki luulivat. Hän oli valehdellut koko elämänsä 18 vuoden ajan, ilman mitään järjellistä syytä. Mielipuolinen julkisivu alkoi rakoilla eikä Romand keksinyt mitää muuta pakokeinoa kuin lähimpiensä surmaaminen.

VIINIÄ KEITTIÖSSÄ
Yksi yö, Pierre jakaa kipeimmän salaisuutensa poikansa vaimon kanssa, joka on juuri tullut miehensä jättämäksi. Salaisuus, joka on kummitellut hänen mielessään 20 vuoden ajan ja joka on tehnyt hänestä sen miehen joka hän on nyt - niin hyvässä kuin pahassa. Salainen rakkaus Mathildeen, naiseen jota hän ei seurannut, vaan valitsi helpomman tien.
Yksi yö, ja opimme tuntemaan miehen, joka ei uskaltanut, elämäntarinan.

KAIVONTEKIJÄN TYTÄR
Pascal Amoretti (Auteuil) on kaivontekijä ja viiden tyttären isä. Hänen silmäteränsä on tyttäristä vanhin, Patricia. Tyttö rakastuu varakkaan kauppiassuvun hurmaavaan lentäjäpoikaan. Pojan lähdettyä rintamalle, Patricia huomaa odottavansa tälle lasta. Kuinka Amoretti perheineen selviää skandaalista, jonka aiheuttaa hänen oma tyttärensä?

TEIDÄN JÄLKEENNE
Antoine pelasti miehen, majoitti hänet, hankki hänelle töitä, löysi miehen entisen - pulmana vain on...että kumpikin hullaantuu samaan naiseen!
Daniel Auteuil esittää suositun pariisilaisravintolan viinivastaavaa, sommelieria; Antoinen tuntee viinit, mutta kompuroi alituiseen jokapäiväisessä elämässä ja ihmissuhteessaan. Jose Garcian esittämä Louis on mies jonka sydän on särkynyt niin, että öinen kaulakiikku puistossa tuntuu ainoalta ratkaisulta. Sandrine Kiberlain on nainen, joka tulee molempien uniin...

VALLAN PIIRI
Pariisista kuuluu kummia: huipputaitava konnakopla iskee panssaroitujen rahankuljetusajoneuvojen kimppuun yhä uudestaan ja katoaa jäljettömiin saaliineen. Rosvolauma on pyörittänyt röyhkeitä operaatioitaan jo usean kuukauden ajan ilman että poliisit ovat saaneet kerättyä ainuttakaan todellista johtolankaa. Tilanteeseen tuskastunut paikallinen poliisipäällikkö päättää käyttää poikkeuksellista strategiaa miestensä motivoimiseksi. Eturivin rikosetsivä Leo Vrinks ja Denis Klein kutsutaan pomon puheille. Se, kumpi miehistä ensimmäisenä nappaa rikolliset ylennetään poliisipiiri 36:n päälliköksi. Toimintatavoiltaan ja persoonaltaan hyvin erilaiset etsivät ottavat haasteen vastaan tietäen, että kilpailusta tulee armoton...

TARKKA-AMPUJA
Mattei on poliisi, joka on juuri pidättämässä pitkään tarkkailemaansa pankkiryöstäjäliigaa, mutta tarkka-ampuja katolla auttaa ryöstäjiä pääsemään pakoon. Tulitaistelussa yksi ryöstäjistä haavoittuu vakavasti ja he joutuvat luopumaan suunnitelmistaan. Mattei aloittaa intensiivisen ajojahdin salaperäisen tarkka-ampujan kiinniottamiseksi.

RAKKAUDEN LÄHDE
Tästä jatkuu Marcel Pagnolin upea tarina 30-luvun Provencesta. Kymmenen vuotta on kulunut siitä, kun Jean de Florette teki kuolemaa. Ugolin ja Papet, joka aiheuttivat hänen kuolemansa, ovat rikkaita miehiä. Samaan aikaan Jeanin tytär, Manon, on kasvanut aikuiseksi ja häkellyttävän kauniiksi nuoreksi naiseksi, joka hoitaa vuohiaan vuorilla. Yksi katse riittää saamaan miehen hullaantumaan Manoniin, ja juuri näin käy Ugolinille, joka näkee hänet kylpemässä alasti lähteessä. Mutta Manon paljastaakin Ugolinin ja Papetin kammottavat teot ja hautoo kostoa, joka ei tuhoaisi vain heitä, vaan koko yhteiskunnan. Samalla paljastauu Jean de Floretten oikea henkilöllisyys. Salaisuus, joka järkyttää kaikkia, eikä vähiten Manonia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 33 vrk 8 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

32 € Sulkeutuu 33 vrk 8 h 38 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.