Kuvaus

Danmark Getser Grosse - kulkenut - merkki poistettu.

LAURITSALAN LELU JA LUMIKOLA - REDBOX-BRILJANT

Kaupankäynnin päätyttyä saat Huutonetiltä automaattisen viestin, jossa on toimintaohjeet.

Jos ostat useita kohteita yhdellä kertaa, liitän kohteet yhteen lähetykseen ja lähetän halvimmalla mahdollisella postikululla.

Tänä keväänä ja tulevana kesänä myyn valtavan määrän lähinnä kulkeneita lähetyksiä, postikortteja, flyereitä, kirjeitä, laskuja, erikoisleimoja, FDC:tä, firmakuoria, kyläleimoja, valokuvia, ketjuleimoja, reseptejä, lääkepurkkeja, mitaleita, flyereitä yms.

Hinnat tulevat olemaan väliin todella edullisia. Seuratkaa tilannetta. Jos on kysyttävää, pistäkää sisäistä viestiä Huutonetin kautta tai jättäkää kysymys kohteeseen.

Voittaja maksaa tilille ja posti tuo – tässä järjestyksessä. Sinulla on tuotteeseen täysi palautusoikeus. Jos katsot, ettei laatu vastaa kuvausta, maksan rahat takaisin, postikulut tosin maksat itse, niitä en korvaa.

Huomioithan sen, että kaikki tavarat, joita myyn, ovat käytettyjä ja niissä on luonnollisesti eritasoisia käytön jälkiä, joista kerron niin tarkasti kuin mahdollista.

En vastaa postin virheellisestä hinnoittelusta, kadonneista lähetyksistä ja muista laitoksen tekemistä kämmeistä eli postia koskevat asiat hoidat postin kanssa.

Toivon ensimmäisen yhteydenoton ostajalta tapahtuvan viikon kuluessa, muuten katson, että kauppa on peruuntunut.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korotonta maksuaikaa ostoksille

Ensimmäinen kuukausi on aina täysin kuluton ja koroton uudelle asiakkaalle. Voit maksaa luoton pois heti tai halutessasi joustavasti enintään 36 erässä.

  • Avaa hakemus ja kirjaudu pankkitunnuksin
  • Täytä hakemus ja siirrä tilillesi tarvittava summa
  • Maksa ostokset

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2 €
Sulkeutuu 10 vrk 6 h 1 min

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2 € Sulkeutuu 10 vrk 6 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.