Kuvaus

[AC817]

KLIKKAA KUVA ISOMMAKSI

Kuvanmukainen,  HYVÄSSÄ iskussa oleva kovakantinen ensipainos AVIOLIITON / RAKKAUDEN / PSYKOLOGIAN diggareille.

David Augsburger: RAKKAUS voi kestää

Eheytyminen ja kasvu avioliiton vaiheissa

Tämä kirja haastaa lukijan pohtimaan parisuhdetta uudesta näkökulmasta. Kirjoittaja, amerikkalainen perheterapian asiantuntija David Augsburger, väittää, että jokainen avioliitto koostuu noin neljästä eri vaiheesta, jotka ovat kuin eri avioliittoja. Siirtyminen vaiheesta toiseen muodostaa sen myrskyisän ja karikkoisen vesistön, johon monet parit haaksirikkoutuvat.
    Tunnistamalla nämä vaiheet voimme oppia paremmin ymmärtämään omia ja puolisomme reaktioita. Voime myös löytää kriisivaiheisiin toivon näkökulman ja käytännön keinot, joiden varassa jatkaa matkaa.
    Kun monet parit sanovat eroavansa siksi, että he haluavat kasvaa ihimisinä, Augsburger käänttää asetelman päälaelleen väittämällä, että avioliitto on kaikkein tärkein väylä persoonalliseen kasvuun.

1. painos

Suomentanut Leena Nivala

WSOY:n graafiset laitokset Juva 1995

VOITTOHUUTO ja PK.  3,50e ->  TILILLE ja TUOTE POSTIIN.

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12.

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään Postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

9,95 €
Sulkeutuu 81 vrk 19 h 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 81 vrk 19 h 13 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.