Kuvaus

Englanti-painos, pal 2,4. Tekstitys: englanti SHD. Jonkin verran ekstroja. Kunto siisti.

Film noir / todella "lynchimäinen".

Mulholland Drivella mikään ei oikeasti ole niin kuin päällepäin näyttää... Tämän monitasoisen jännitystarinan tapahtumat sijoittuvat vastakohtien Los Angelesiin, viattomuuden ja korruption, rakkauden ja yksinäisyyden, kauneuden ja turmeltuneisuuden kaupunkiin. Tapahtumien keskiössä on salaperäinen tumma nainen Rita, joka on menettää muistinsa auto-onnettomuudessa ja harhailtuaan pökerryksissä Los Angelesin kaduilla hakee vihdoin turvapaikkaa eräästä asunnosta. Siellä hän kohtaa näyttelijän urasta haaveilevan Bettyn, joka auttaa Ritaa selvittelemään menneisyyttään.

Ensi-ilta: 02.08.2002

Ohjaajat:

David Lynch

Käsikirjoittajat:

David Lynch

Pääosanäyttelijät:

Ann Miller, Dan Hedaya, Justin Theroux, Laura Harring, Naomi Watts

David Keith Lynch (s. 20. tammikuuta 1946 Missoula, Montana, Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen elokuvaohjaaja, -käsikirjoittaja ja -tuottaja sekä kuvataiteilija ja valokuvaaja. Hänet tunnetaan omaperäisestä tyylistään, ja hänen elokuviansa yhdistää vahvasti surrealistinen sävy. Hänen tunnetuimpia teoksiaan ovat muun muassa elokuvat Elefanttimies (1980), Blue Velvet (1986) ja Mulholland Drive (2001) sekä yhdessä Mark Frostin kanssa luotu televisiosarja Twin Peaks (1990–1991, 2017).

Filmografia (ohjaajana)

”– – tee sitä mihin todella uskot. Säilyttääksesi oman äänesi. Älä tee mitään vain tehdäksesi vaikutuksen johonkin studioon tai rahoittajiin. Minun kokemukseni mukaan sellainen näyttää aina kääntyvän itseään vastaan – –”

– David Lynch

Teatterielokuvat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 62 vrk 23 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 62 vrk 23 h 53 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.