Kuvaus

No-Limit Hold'emin suosio kasvaa räjähdysmäisesti. Ennen vuotta 2000 oli vaikea löytää peliseuraa, mutta nyt, vuonna 2007, sitä pelataan jo kaikkialla kasinoissa, takahuoneissa, kodeissa ja Internetissä.

Kuka tahansa löytää pelipöydän helposti, mutta vain harva osaa pelata hyvin. Useimmat oppivat pelaamaan katsomalla televisiota tai kuuntelemalla ystäviensä usein kyseenalaisia neuvoja. Vaikka heihin on voinut tarttua arvokkaita tiedonjyviä sieltä täältä, useimmilla heistä on vain kaksi vaihtoehtoa: oppia paremmiksi tai joutua vararikkoon.

Maailman johtava pokeriteoreetikko David Sklansky ja tunnustettu pokeriasiantuntija Ed Miller opettavat sinulle menestyksen salat tehokkaasti. No Limit Hold'em: Theory and Practice on tämän monimutkaisen pelin merkkiteos. Sen avulla pääset kurkistamaan huippupelaajien mieliin ja opit suoraviivaisesti ja nautittavasti voitokkaan pelaamisen niksit.

Kirjassa käsitellään tärkeitä pelin elementtejä, kuten potin koon säätelyä, pelikassojen huomiointia, virhetaistelun voittamista, käsien lukemista ja vastustajien manipulointia pelaamaan huonosti. Se kertoo lisäkertoimista ja opettaa valitsemaan panostukset ja korotukset tehokkaasti. Kirjan periaatteita voi hyödyntää myös No-Limit Hold'em -turnauksissa silloin, kun pelimerkit ovat vähissä. No-Limit Hold'emia ei ole koskaan pelattu niin paljon kuin nyt, eikä koskaan aikaisemmin ole ollut niin monia tilaisuuksia voittaa paljon kahisevaa kuin nyt. Jos haluat oman osasi saaliista, lue tämä kirja!

2. p. 2008,.ReadMe, 313, s. Kovakantinen kirja kansineen on mielestäni vieläkin uudenveroinen

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

15 €
tai
Sulkeutuu 65 vrk 5 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

15 € Sulkeutuu 65 vrk 5 h 1 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.