Kuvaus

DAY AFTER TOMORROW

Elokuvan "Independence Day" ohjaaja tarjoilee mahtavan, mukaansatempaavan spektaakkelin täynnä sykähdyttävää toimintaa ja hämmästyttäviä erikoistehosteita. Kun ilmaston lämpeneminen käynnistää uuden jääkauden tulemisen, tornadot tasoittavat Los Angelesin, valtaisa hyökyaalto pyyhkäisee New York Cityn yli ja koko pohjoinen pallonpuolisko alkaa jäätyä. Ilmastotieteilijä Jack Hall (Dennis Quaid), hänen poikansa Sam (Jake Gyllenhaal) ja pieni selviytyjien joukko joutuu pakenemaan vahvistuvan supermyrskyn alta ja sinnittelemään hengissä vastassaan vihollinen, joka on voimakkaampi kuin mikään heidän aiemmin kohtaamansa: itse luontoäiti!

X-MEN 2

Ihmisten ja mutanttien välit ovat entistä vihamielisemmät. Vaikutusvaltainen armeijan leivissä työskentelevä agentti Stryker punoo juonia mutanttien pään menoksi ja presidentti joutuu salamurhaajan tulilinjalle.

X-Menit saavat riveihinsä muutaman uuden jäsenen ja lähtevät taisteluun vapauden ja tasa-arvon puolesta. Vihollinen on kuitenkin vahvempi, kuin kukaan osasikaan arvata.


Kuvasuhde: 16:9 Anamorphic Widescreen (2.35:1), (2.40:1)
Ääni: Englanti (Dolby Digital 5.1)
Tekstitys: Suomi... Islanti Unkari .....
Kesto: n. 1 h 58 min / 2 h 8 min 
Ikäraja: K-11


 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,50 €
Sulkeutuu 106 vrk 20 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 106 vrk 20 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.