Kuvaus

de Prada, Juan Manuel: Pimpit (Conos) (2002, Like, Kunto: K3)

Juan Manuel de Pradan (s.1970) esikoisteos Pimpit on provokatorinen kunnianosoitus kahdelle asialle, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista: naisille ja kirjallisuudelle. Teoksen 52 naiskuvausta vaihtelevat runollisesta absurdiin, koomisesta ironiseen, hulluttelusta herkkyyteen. Yhteistä niille kaikille on loistelias kielenkäyttö, kielikuvien rikkaus, ihanat naiset sekä tietysti näiden salaperäiset, lumoavat pimpit. Rohkeasti de Prada lähestyy naista kaikkein intiimeintä tietä ja löytää tästä verratonta kauneutta ja suloa.

Kirjan arvostelut

“Uskomattoman hauska… Tyylitaituri kerrassaan tämä de Prada. Kunpa Suomeenkin pesiytyisi jotain näin kepeätä ja samalla suvereenia. Miten hyvää se tekisikään kansan luonteelle talven synkimpinä aikoina, kun viima puhaltaa nurkissa eikä ilon pilkahdustakaan näy missään.”
– Raisa Lardot, Pirkka

“Tyylilajin vaihdokset ja rikas kieli pitävät lukijan otteessaan tämän saadessa näiden lisäksi herutella Pradan nautittavasta kielenkäytöstä. Kirja ei ala kyllästyttää.”
– Mika Rajala, Lapin Kansa

“Tarinat ovat (roisin) humoristisia ja samalla kertaa herkkiä; juuri sellaisia kuin monet latinalaista alkuperää olevat tarinat parhaimmillaan ovat.”
– Veli-Matti Henttonen, Salon Seudun Sanomat

Hakusanat: erotiikka, seksi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 53 vrk 11 h 17 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 53 vrk 11 h 17 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.