Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nyt olisi myynnissä Dead Island Riptide Xbox 360 peli.

Hp. 5 euroa, hinta sisältää postikulut.

Myynnissä myös muualla

Jos minulta ostaa useamman pelin kerralla, niin katson jokaisen kohdalla toimituskulut erikseen. Mutta yhden pelin kohdalla, postikulut sisältyvät aina hintaan.


Painajainen lomaparatiisissa jatkuu!

He luulivat selvinneensä zombien hyökkäyksestä Banoilla. He luulivat, että he pääsisivät takaisin sivistyksen pariin. Sankariemme saavutettua turvapaikan petollisesta sotalaivasta, kohtalo puuttuu peliin. Myrsku iskee ja tuo kaiken kauhun sekä kaaoksen takaisin heidän elämäänsä tulvan tavoin. Dead Island Riptide sysää pelaajan takaisin roolipelin, avoimen maailman ja co-op -toiminnan mahtavaan sekoitukseen. Hyödyntämällä Dead Island -brandin parhaimpia puolia ja tekemällä niistä entistäkin parempia, miljoonien pelaajien on jälleen taisteltava hengestään Dead Island Riptide -pelissä!

Dead Island Riptide heittää pelattavuuden uudelle tasolle. Uudet kommunikointiominaisuudet moninpelissä, laaja zombien kirjo, uudet asesysteemit ja muu lisäsisältö takaavat, että niin uudet kuin vanhatkin pelisarjan fanit voivat nauttia yksilöllisestä survival-kokemuksesta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 11:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.