Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tappelupelien armoton valtias on saanut arvoisensa perijän: Dead or Alive 3 vie taistelupelit uusiin ulottuvuuksiin, niin graafisesti kuin pelattavuudeltaankin.

Upeat valaistusefektit, hahmojen liikkeet, vaatteiden ja lihasten animaatio sekä uskomattoman kauniit kentät luovat loisteliaat puitteet räväkälle toiminnalle. Mukana on runsaasti erilaisia, yksilöllisiä hahmoja, jotka ovat toinen toistaan kovempia taistelijoita hurjassa väkivaltaisessa mittelössä. Jopa neljä pelaajaa voi ottaa yhteen moninpelissä ja yksinpelissä haastetta tuo uudet kentät, jotka avautuvat menestymisen ja saavutusten myötä.

Ominaisuudet:

  • Monipuoliset taisteluympäristöt ovat upeasti toteutettuja ja kooltaan isoimpia mitä on taistelupeleissä tähän asti nähty! Lisäksi erilaiset kentät vaikuttavat pelaamiseen eri tavoin.
  • Realistinen fysiikanmallinnus, uskomattoman yksityiskohtainen grafiikka ja huipputason hahmoanimaatio luovat peliin ennennäkemätöntä realismia ja tunnelmaa.
  • Upeat valaistus-, varjo- ja heijastusefektit tekevät pelistä äärimmäisen aidon ja tuovat kuvaruudulle suorastaan leuan lattiaan pudottavaa kauneutta.
  • Mukana on runsaasti eri hahmoja valittavaksi, sekä uusia - kuten Hitomi ja Christie - että vanhoja suosikkeja kuten Kasumi ja Lei-Fang!
  • Juonivetoinen pelitila imaisee pelaajat mukaansa jännittäviin tapahtumiin, joita täydentävät upeat elokuvamaiset välianimaatiot.

Kotelon kunto: Erittäin hyvä
Manuaalin kunto: Erittäin hyvä
Levyn kunto: Erittäin hyvä
Tuotenumero: XB3DO

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.2.2018 16:34

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.