Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä kuvassa oleva Harlequin kirja neljä kirjaa yksissä kansissa, palautusviikko 04/2012.

Ihana lukupaketti, joka sisältää samppanjaa, suudelmia, naimakauppoja ja hääsuunnittelua. Neljä hurmaavaa romaania yksissä kansissa! 

* Debbie Macomber: JOULUNA TOIVEET TOTEUTUVAT.

Jälleen uusi yksinäinen joulu edessä, Cassie Beaumont ajattelee. Hän on kolmekymmentäneljävuotias ja miehen löytämiseksi kaikki on tehty - huonolla menestyksellä. Tutuiksi ovat tulleet niin sokkotreffit kuin netin deittipalvelutkin. Klisee "Rakkaus tulee, kun on tullakseen" oli sekin huijaukseksi havaittu.

Mitä siis jää jäljelle? Naimakauppoja välittävä puhemies Simon Dodson, joka valitsee asiakkaansa tarkkaan, Simon on kaikkitietävä määräilijä, ja Cassie yllättyy, kun mies hyväksyy hänet asiakkaakseen.

Simon kertoo löytäneensä Cassielle täydellisen kumppanin ja määrää kolme tehtävää, jotka Cassien pitää suorittaa ennen tapaamista. Monista koomisista sattumuksista huolimatta Cassie onnistuu suorittamaan tehtävät - ja voi siis vihdoin tavata kumppaniehdokkaansa.

Mutta kuten joululahjoista parhain, kumppanikin on täydellinen yllätys!

* Jule McBride: SAMPPANJASUUDELMA.

Cash Champagne -niminen mies New Orleansista haluaa muka seurustella Marleyn kaksoissiskon kanssa. Marley haluaa ottaa miehestä selvän ja tekeytyy sisarekseen. Hän tuntee pian säkenöivää vetoa Cashiin, mutta jokin ei vieläkään täsmää. Asiaa on tutkittava tarkemmin!

* Jule McBride: SÄRKYNEEN ONNEN SORMUS.

Bridget Benningin surkeiden treffien sarjasta tulee nyt loppu, kun hän lähtee Dermott Brandtin kanssa sukukotiinsa etsimään sormusta, jolla suvun naisten hääkirouksen saisi raukeamaan. Tässä kummitustalossa kummitukset ovat aivan oikeita!

Jule McBride: PAPARAZZIEN KUNINGAS.

Ne häät ovat vuoden seurapiirijuhla. Jimmy Delaneyn on päästävä kuvaamaan ne. Suunnitelma A:n mukaan se onnistuu ujuttautumalla petoksella hääsuunnittelija Edie Benningin elämään. Suunnitelma B:täkin vielä tarvitaan!

Siisti ja hyväkuntoinen, 692 sivuinen pehmeäkantinen kirja.

Lähetyskulut huutajalle tai nouto.

Katso myös muut kohteeni, joissa on muitakin kirjoja, lehtiä, vaatteita, astioita ym.

Lähetyskulujen säästämiseksi yhdistelen eri kohteita mahdollisuuksien mukaan samaan pakettiin!

Harlekin, Harlekiini, Harlequin, Hqn neljä hurmaavaa romaania yksissä kansissa neljä kirjaa yhdessä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 10:43
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.