Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Deep Purple in Rock (usein pelkästään In Rock) on brittiläisen hard rock -yhtye Deep Purplen vuonna 1970 ilmestynyt neljäs studioalbumi. Albumista muotoutui yhtyeen läpimurtoteos. Se sai sekä myyntimenestystä että erittäin positiivisen vastaanoton kriitikoilta. Sittemmin Deep Purple in Rock on noussut erääksi varhaisen metallimusiikin suurimmista klassikoista ja toisinaan sitä pidetään jopa ensimmäisenä puhtaana heavyalbumina.

Albumilla soittavat yhtyeen alkuperäisjäsenistä Ritchie Blackmore (kitara), Jon Lord (koskettimet) ja Ian Paice (rummut). Uusina jäseninä yhtyeeseen liittyivät 1969 laulaja Ian Gillan ja basisti Roger Glover. Näin muotoutui yhtyeen toinen ja tunnetuin kokoonpano, niin sanottu ”Deep Purple Mark II”.

Uuden kokoonpanon myötä Deep Purplen musiikki muuttui tällä albumilla progressiivisesta rockista ja popmusiikista raskassointisemmaksi heavy metaliksi. Albumin tunnetuimmat kappaleet ovat nopeatempoinen ja aggressiivinen aloituskappale ”Speed King” sekä yli 10-minuuttinen, progressiivinen ”Child in Time”, joka on kuuluisa varsinkin laulaja Ian Gillanin poikkeuksellisen korkeasta ylärekisteristä ja Ritchie Blackmoren mahtipontisista kitarasoolo-osioista.

Joissakin maissa albumille otettiin mukaan myös single ”Black Night”, joka äänitettiin albumin levytyssession aikana. Sekä albumi että single menestyivät kaupallisesti hyvin. Listaykköseksi Deep Purple in Rock nousi ainakin Australiassa ja Länsi-Saksassa. Albumi menestyi hyvin myös kotimaassaan nousten listan sijalle 4. ”Black Night” kipusi singlelistalla toiseksi.

Levy on uudenveroinen. Kyseessä on ns. anniversary edition, jolla on peräti 14 kappaletta ja lisänä puheosuuksia. Mukana on hieno 24-sivuinen englanninkielinen booklet. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 3,2 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 4 euros, othercountries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Speed King – 05:49 Bloodsucker – 04:10 Child in Time – 10:14 Flight of the Rat – 07:51 Into the Fire – 03:28 LivingWreck – 04:27 Hard Lovin' Man – 07:11 Black Night – 03:28

 

25th Anniversary Edition

Studio Chat (1) – 00:28 Speed King – 04:14 (pianoversio) Studio Chat (2) – 00:25 CryFree – 03:20 (uudelleenmiksaus) Studio Chat (3) – 00:05 JamStew – 02:30 (aiemmin julkaisematon instrumentaali) Studio Chat (4) – 00:40 Flight of the Rat – 07:53 (uudelleenmiksaus) Studio Chat (5) – 00:31 Speed King – 05:52 (uudelleenmiksaus) Studio Chat (6) – 00:23 Black Night – 04:47 (uudelleenmiksaus)

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.5.2024 0:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.