Tuote on myyty käyttäjälle tmyrrys hintaan 3 €

Kuvaus

Deepak Chopra: Polku rakkauteen: Miten elvytät hengen voiman elämässäsä

  • Otava, Seven-pokkari, 2000; 350 sivua
  • Pientä kulumaa kannen kulmissa, muuten ok kuntoinen kirja
  • HINTA: 3 euroa + toimituskulut 2,50 euroa kirjeenä Suomessa = 5,50 euroa (tai seurattavana pakettina postikulut 6 euroa = 9 euroa): Suosittelen pakettia, varsinkin jos lähetyksen arvo on suurempi. En voi vastata postin hukkamista kirjeistä.
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kohdetta, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Deepak Chopra on lääketieteen tohtori ja maailmankuulu henkisen kasvun opettaja ja yleismaalimallisen filosofian kehittäjä. Hän korostaa miten itsensä hyväksyminen ja maailmankaikkeuden löytäminen omasta itsestä ovat edellytyksiä oikeaan rakastamiseen. Rakkauden määritelmää tulisi avartaa, sillä olemme kaikki yhtä ja koko elämä on rakkuden ilmentämistä ja osoitusta.

Chopra yhdistää ajattelussaan intialaisen filosofian ja länsimaisen käytännöllisyyden, itämaisen viisauden ja nykyajan tutkimustulokset. Hän kertoo esimerkkejä elävästä elämästä ja tarjoaa käytännön rakkausharjoituksia, joiden avulla tunnistaa onnen   tiellä olevat esteet ja löytää yhteyden omaan sisimpäänsä sekä toiseen ihmiseen.

hakusanat: new age henkisyys filsosofia elämänfilosofia itämainen viisaus lääketiede psykologia elämäntaito rakastuminen parisuhde romanssi rakkaus onko tarkeruminen rakkautta rajatieto 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 26.4.2024 18:36
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.