Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Levyssä naarmuja.

Hiphop-kulttuuri ja pelaaminen sulautuvat toisiinsa ennennäkemättömällä tavalla Def Jam ICONissa. Tuoreimmat biisit vaikuttavat peliympäristöön - miljöö sykkii, räjähtelee ja rymisee biisien tahtiin ja reagoi niiden biittiin. Pelaaja voi - ja kannattaakin - rytmittää iskunsa basson tahtiin ja käyttää hyväkseen putoilevaa rojua sekä ympäristön vaaroja vastustajan pieksemiseksi. Tuoreiden hiphop-biisien ja monipuolisen taistelusysteemin yhdistelmä on alan diggareille vastustamaton yhdistelmä. Pelin on kehittänyt Fight Night -pelisarjasta tunnetuksi tullut EA Chicago yhteistyössä Def Jam Interactiven kanssa, jotka viimeistään ovat huippuluokan laadun takeena.

•Musiikilla ladattu taistelu

Biitit laukaisevat ympäristön vaaralliset spotit - räjähtävistä bensapumpuista helikopterin propelleihin - taistelijoiden ympärillä. Niiden hyödyntäminen on yhtä tärkeää, kuin perinteiset taistelutaidot. Hyödynnä taistelijasi omia biittejä ja ota kadut haltuusi.


•DJ-kontrollit

Käytä analogiohjaimia levylautasten tavoin lisätäksesi uusia biittejä taisteluun, vaihtaaksesi biisiä ja tehdäksesi musiikista yhden aseistasi. Heitä kehään räjähtäviä hyökkäyksiä ja brutaaleja comboja täysin uudenlaisen taistelusysteemin avulla.


•Taistelua musiikin kautta

Aseta omat biisisi vastustajasi musiikkia vastaan. Voit ladata peliin mitä tahansa biisejä luodaksesi loputtoman soundtrackin, jonka biitit vaikuttavat ympäristön tapahtumiin ja saattavat lopulta ratkaista taistelun suuntaan tai toiseen. Todista lopullisesti, kuka on kingi ensimmäisessä, autenttisessa videopelipohjaisessa hiphop-taistelussa.


•Nouse hiphop-ikoniksi

Sarjojen 24 ja Training Day käsikirjoittajat takaavat, että matka musiikki-imperiumin huipulle musiikkimoguliksi ei ole todellakaan mutkaton. Signaa artisteja, hallitse heidän uriaan ja julkaise heidän hittibiisejään. Tee kaikkesi saavuttaaksesi asema hiphop-maailman ikonina.


•Mukana kuumimmat nimet

Taistele heitä vastaan tai samalla puolella sellaisten artistien kanssa kuin Ludacris, T.I., Paul Wall, The Game, Big Boi jne. He ovat olennaisessa osassa, kun rakennat omaa levy-yhtiötäsi tullaksesi hiphopin tunnetuimmaksi ikoniksi.

Luokka: XBOX 360
Kieli: englanti
Ikäsuositus: 17+

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

3 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.10.2021 9:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.