Kuvaus

Pyromania on hard rock -yhtye Def Leppardin kolmas albumi. Se julkaistiin vuonna 1983. Se oli yhtyeen läpimurtoalbumi, jota on pelkästään USA:ssa myyty yli 10 miljoonaa kappaletta. Albumi raivasi tietä ns. "tukkaheville", josta tuli myöhemmin suosittua.

Singleistä hiteiksi nousivat Photograph, Rock of Ages ja Foolin' . Pyromania on kahteen edelliseen levyyn verrattuna viimeistellymmin tuotettu, vähemmän rosoinen ja on ensimmäinen levy, jolla myöhemmin tutuksi tullut Leppard-soundi on läsnä.

Levyn nauhoitusten ollessa käynnissä kitaristi Pete Willis sai potkut alkoholinkäyttönsä johdosta. Hänen tilalleen tuli glam-yhtye GirlistäPhil Collen.

Kappaleen Rock of Ages saksalta kuulostava kuuluisa intro "Guntergliebenglauchengloben" on peräisin tuottaja Mutt Langelta, joka oli kyllästynyt toistamaan one-two-three-four kerta toisensa jälkeen. Yhtyettä heitto huvitti ja se päätyi levylle. Lause ei kuitenkaan oikeasti tarkoita saksaksi mitään. Sama intro kuultiin 15 vuotta myöhemmin The Offspring -yhtyeen kappaleessa Pretty Fly (for a White Guy).

Levy on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  3,2 e. (International deliveryavailable to Europe, postalcharge 5 euros, othercountries 5 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,1 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Rock Rock ('Til You Drop)  (Clark-Elliott-Lange-Savage) - 3:52 Photograph  (Clark-Elliott-Lange-Savage-Willis) - 4:12 Stagefright  (Elliott-Lange-Savage) - 3:46 Too Late for Love  (Clark-Elliott-Lange-Savage-Willis) - 4:30 Die Hard the Hunter  (Clark-Elliott-Lange-Savage) - 6:17 Foolin'  (Clark-Elliott-Lange) - 4:32 Rock of Ages  (Clark-Elliott-Lange) - 4:09 Comin' Under Fire  (Clark-Elliott-Lange-Willis) - 4:20 Action! Not Words  (Clark-Elliott-Lange) - 3:52 Billy's Got a Gun  (Clark-Elliott-Lange-Savage-Willis) - 5:27

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 11 vrk 7 h 23 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5,50 € Sulkeutuu 11 vrk 7 h 23 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.