Tuote on myyty käyttäjälle Kortsupekka hintaan 10 €

Kuvaus

Nyt olisi tarjolla kuvien mukaisia 7.65 x 17 Browing (32 AUTO), (32 ACP) dekottuja patruunoita 9 kpl. Hylsyt vuodelta 1942. OLEVISTA YLIJÄÄMÄ VALOJUOVALUODEISTA  KASATTUJA PATRUUNOITA yhteensä 10 kpl. Panokset on kasattu ammuttuihin hylsyihin, joten nallipiikin jäljet näkyvät nalleissa.  Hylsyt sota-ajoilta ja hiukan ajan tuomaa patinaa näkyy. Näillä ei voi ampua, ei sisällä ruutia, eikä toimivia nalleja tai muita räjähteitä tai palavia aineita eli ei tarvitse lupaa!

Toimitus Matkahuolto 

Sopii esim. deaktivoitujen aseiden keräilijöille. Avoimissa kohteissani on muutakin militariaan liittyvää esim. sota-ajan piirroksia ja lisäksi muitakin deko panoksia, tätä ilmoitusta tehdessäni löytyy ainakin 7.62x54R, 7.65x21 bara, 7.65x17 browing, 9mm, 357 magnum. 38 special yms. 

Deko, Deaktivoitu, sotilaskivääri, mosing-nagant, Ukko-Pekka, M39, Maxim, Emma, Konekivääri, Pikakivääri

LUE ALLA OLEVA ENNEN KUIN HUUDAT!

Voittohuudon tekijä saa Huuto.netiltä kohteen sulkeuduttua viestin, sen lopusta löytyy viesti myyjältä ostajalle, josta löytyy tilinumero mihin kohteen voi maksaa. 

Tuote toimitetaan Itellan kuljetettavaksi 7 päivän kuluessa kun huutokohde on kokonaisuudessaan maksettu toimituskuluineen myyjän tilille. Ei postiennakolla. Tämä tarkoittaa toimitusaikana parista päivästä reilua viikkoa, siitä kun maksu näkyy myyjän tilillä, siihen kun tuote on ostajan noudettavissa, yleensä muutama päivä on lähempänä totuutta, mutta parempi ilmoittaa näin ettei tule turhaa porua!. Toimitusaikojen pitkä haitari johtuu seuraavasta syystä: myyjä postittaa tuotteet yleensä vain kerran tai kaksi viikossa (ellei erikseen muuta sovita ostajan kanssa) ja vain ne lähetetään joiden maksut näkyvät silloin tilillä! 
 
ELLEI OSTAJA LUNASTA HUUTOAAN 7 VUOROKAUDEN KULUESSA KOHTEEN SULKEUTUMISESTA, ELLEI MUUTA OLE ERIKSEEN SOVITTU. KATSON KOHTEEN JÄÄNEEN NÄIN LUNASTAMATTA JA PALAUTE ON NÄIN OLLEN TÄLLAISELLE HUPIHUUTAJALLE AINA NEGATIIVINEN. 

TOIMITUS AINOASTAAN MATKAHUOLLON KAUTTA, EI NOUTOA.  

MAKSU ENSIN MYYJÄN TILILLE, TUOTE VASTA TÄMÄN JÄLKEEN MATKAAN!
Myyjä ei vastaa kuljetuksessa hajonneista (pyrin kyllä pakkaamaan kaikki niin huolellisesti ettei näin edes kävisi) tai hukkuneista lähetyksistä, se on aina  ostajan ja Postin tai Matkahuollon välinen asia. Ostaja voi halutessaan vakuuttaa tai maksaa helposti särkyvän kuljetuksen lisän jos näin haluaa (maksu on suoritettava samalla kun tuotteen maksaminen, ennen lähettämistä).
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.8.2021 8:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.