Kuvaus

Demon Hunter on yhdysvaltalainen kristillistä metalcorea/alternative metallia soittava yhtye kotoisin Seattlesta, Washingtonista. Yhtyeen perustivat veljekset Don Clark ja Ryan Clark. Demon Hunter on suorapuheisen kristillinen yhtye ja sen jäsenet ilmaisevat uskonsa suurimmassa osassa lauluistaan. Yhtye esiintyi ensimmäistä kertaa Suomessa 30.4.2012 Vappugospel -tapahtumassa Kouvolassa.

Demon Hunteriin ovat vaikuttaneet monet erilaiset metalliryhmät, esimerkiksi Sepultura ja Machine Head. Nämä vaikutteet ovat nähtävillä aggressiivisessa, perinteisessä metallissa ja lauluosuuksissa. Demon Hunterin kappaleiden melodisimmat kohdat ovat verrattavissa "rauhallisemman" metallimusiikin edustajiin, joka on esimerkiksi Killswitch Engage.

Biisit:

1."The Flame That Guides Us Home" 0:29

2."Not I" 4:14

3."Undying" 4:18

4."Relentless Intolerance" 4:02

5."Deteriorate" 5:53

6."The Soldier's Song" 5:24

7."Fire to My Soul" 4:03

8."One Thousand Apologies" 4:56

9."The Science of Lies" 4:09

10."Snap Your Fingers, Snap Your Neck" (Prong cover)Tommy Victor, Ted Parsons4:13

11."Ribcage" 3:46

12."The Tide Began to Rise" 5:35

Total length:51:11

Demon Hunter on myös AOL Music:n listalla yksi kymmenestä "artistista, joita täytyy seurata", ja on myös päässyt sellaisten metallimusiikkilehtien, kuten Revolver, Outburn ja Decibel, hehkuttamaksi.

Yhdysvaltain armeija käytti yhtyeen musiikkia sotavankien kuulusteluissa. Yhtyeen mukaan he ovat amerikkalaisia sankareita ja ansaitsevat tukea. Yhtyeen tiedotteen mukaan he eivät vapaaehtoisesti ole halunneet musiikkiansa käytettävän Yhdysvaltain armeijan kuulusteluissa tai kidutustoimenpiteissä eikä heillä ole tarkempaa tietoa siitä miten heidän musiikkiaan on käytetty, eivätkä näin ollen halunneet ottaa enempää kantaa asiaan.  Ennen Demon Hunteria armeija käytti Metallican musiikkia.

Levyssä näkyy yksi musta täppä, ollut siinä aina kun muistan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 25 vrk 3 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 25 vrk 3 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.