Kuvaus

Black Celebration on DEPECHE MODEN viides albumi. Se julkaistiin 17. maaliskuuta 1986. Levyn teemat käsittelivät nyt entistä synkempiä aiheita kuin aikaisemmilla levyillä. Black Celebrationia pidetään menestyneenä syntikkapopin ja goottirockin sekoituksena. Se äänitettiin ja miksattiin Hansan studioilla Länsi-Berliinissä aivan Berliinin muurin varjossa.

Levy on ainoa Depeche Moden albumi, jolla on nimikappale. Depeche Modella on kuitenkin kolme muuta albumia, joiden nimet löytyvät kappaleiden teksteistä: Construction Time Again, Some Great Reward ja Playing the Angel. Black Celebrationilla on myös eniten Martin Goren tulkitsemia Depeche Moden kappaleita, kuten "A Question of Lust", "Sometimes", "It Doesn't Matter Two" ja "World Full of Nothing". Loput kappaleet laulaa David Gahan. Levyä myytiin yli 4 miljoonaa kappaletta.

Levy on hyväkuntoinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postimaksu Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera 1,1 e. (International delivery available to Europe, postal charge 2,55 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 1,1 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 3 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

KAPPALELISTA:

"Black Celebration" (4:55) "Fly on the Windscreen - Final" (5:18) "A Question of Lust" (4:20) "Sometimes" (1:53) "It Doesn't Matter Two" (2:50) "A Question of Time" (4:10) "Stripped" (4:16) "Here Is the House" (4:15) "World Full of Nothing" (2:50) "Dressed in Black" (2:32) "New Dress" (3:42) 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5,50 €
Sulkeutuu 1 vrk 5 h 51 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5,50 € Sulkeutuu 1 vrk 5 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.