Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

suomiprintti.

Desperado on vuonna 1995 ensi-iltansa saanut toimintaelokuva, jonka ohjasi Robert Rodriguez ja pääosissa ovat Antonio Banderas ja Salma Hayek. Elokuva on jatko-osa vuonna 1992 ilmestyneeseen El Mariachiin, jonka budjetti oli kuitenkin huomattavasti pienempi.

Hän on mies ilman menneisyyttä ja tulevaisuutta, raskaasti aseistettu mustiinpukeutunut kostaja suoraan helvetistä. Hän saapuu meksikolaiskylään tasaamaan tilinsä. Kohde on huumeruhtinas Bucho, mies, joka pitää seutua verisessä otteessaan. Tästä alkaa sota vailla armoa.

Tarina

 

Elokuvassa El Mariachi (Antonio Banderas), jonka edellisessä elokuvassa ammuttu käsi edelleenkin vaikeuttaa soittamista, on muuttunut huumeparoneja metsästäväksi kostajaksi, joka haluaa näin kostaa edellisessä elokuvassa kuolleen rakastajansa kohtalon. Mariachilla on edelleenkin mukanaan Azulilta varastamansa kitarakotelo, joka on täynnä aseita, ja se on hänen kostonsa välikappale.

Mariachin kohteena on tunnettu huumeparoni Bucho, joka on kuullut Mariachista liikkuvia huhuja ja valmistautunut tämän kohtaamiseen. Ennen kostoaan Mariachi kuitenkin kohtaa kirjakaupan omistavan Carolinan (Salma Hayek) ja saa tietää koko kaupungin olevan osallisena suuressa huumeiden piilotuksessa.

Näyttelijät

  Antonio Banderas …  El Mariachi  

  Salma Hayek …  Carolina  

  Joaquim de Almeida …  Bucho  

  Steve Buscemi …  Buscemi  

  Quentin Tarantino …  "Pick-Up Guy"  

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.3.2024 9:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.