Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään varaosiksi, tai jos olet ostanut pelin digitaalisen version, niin tästä saat kotelon peliin.

Pelin koodi on käytetty. Kuntoluokitus: Erittäin hyvä

Olet Adam Jensen, turvallisuusspesialisti, joka on valittu valvomaan Amerikan kokeellisimman biotekniikkayrityksen turvallisuutta. Mutta kun iskujoukko käyttää laatimaasi suunnitelmaa murtautuakseen laboratorioon ja tappaakseen suojeluksessasi olleet tiedemiehet, työnkuvasi muuttuu täysin. Aikana, jolloin tieteen läpimurrot voivat muuttaa urheilijan, sotilaan ja vakoojan yli-ihmiseksi, joku pyrkii keinoin varmistamaan, että ihmiskunnan evoluutio seuraa tiettyä polkua ja sinun on selvitettävä miksi – päätöksesi ja valintasi ovat ainoa asia, joka voi muuttaa sen. Kauan odotettu palkitun pelisarjan paluu, jossa yhdistyvät toiminta- ja roolipelien parhaat puolet: täydellinen sekoitus taistelua, hiiviskelyä, hakkerointia ja sosiaalista pelaamista.

Nordic Editionin ennakkotilaajat saavat Explosive Mission Packin ja Tactical Weapons Packin ilmaiseksi. Explosive Mission Pack sisältää seuraavat: uusi tehtävä, jossa mukana cameohahmona on yksi alkuperäisistä DEUS EX -hahmoista, Automatic Unlocking Device, M-28 (UR-DED) kauko-ohjattava räjähde sekä Linebacker G-87 ?kranaatinheitin. Tactical Weapons Pack sisältää seuraavat: Huntsman Silverback -haulikko, 10 000 lisäpistettä aseiden ostoon tai päivitykseen ja tarkka-ampujan SERSR LongswordWhisperhead ?kivääri äänenvaimentimella.

Ominaisuudet:

• Pelaa Adam Jenseninä, mekaanisesti tehostettuna agenttina: räätälöi ja päivitä hahmosi yli 50 ainutlaatuisella tehosteella, jotka tukevat sinun pelityyliäsi.

• Tappavia aseita: Yli 20 asetta, kussakin omat räätälöitävät elementtinsä.

• Lukuisia vihollisia kuten vaarallisia toistoja, tehostettuja erikoisjoukkojen sotilaita, kehittyneitä robotteja sekä tietenkin eeppisiä pomohahmoja.

• Reaktiivinen ja vaarallinen maailma; valinnoillasi on vaikutusta pelin maailmassa.

• Avoin maailma: jokaiseen haasteen on aina useita ratkaisuja.

• Aktivoi ainutlaatuinen Cyber Renaissance -asetus: löydä ainutlaatuinen maailma, jossa yhdistyvät lähitulevaisuus ja renessanssi.

• Kierrä maailmaa: vieraile useissa kohteissa eri puolilla maailmaa, joilla on kaikilla on oma design-, juoni- ja peli-elementtinsä.

• Murskaa maailmanlaajuinen salaliitto: selvitä tarina – ja keneen voit oikeasti luottaa.
Tuotenumero: PCDX5

Näytä lisää Näytä vähemmän

Korko 0 %, kulut 0 €
Kuukauden kuluton maksuaika ostoksille.

Huutoluoton myöntää
IPF Digital Finlandin omistama Credit24.

Osta heti

2,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.8.2017 22:47

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.