Tuote on myyty käyttäjälle HannamariaM hintaan 9,90 €

Kuvaus

Tutustu itseesi tarotkorttien avulla! Tämä kirja soveltuu Rider Waite - tarotkortteihin.

Tarotkorteissa on paljon sellaista tietoa ja viisautta, joka on meissä kaikissa, mutta josta emme välttämättä ole tietoisia. Tarotkortit ovat kuin sisäisiä karttoja, joiden avulla voimme oppia paremmin tiedostamaan piilevät voimavaramme. Tarotkorteista voimme katsoa neuvoja joko itsellemme tai toiselle ihmiselle.

Jokainen meistä voi itsenäisesti oppia käyttämään tarot-kortteja. Voimme saada tarotkorteista ystävän, joka auttaa meitä selkiyttämään omaa tilaamme, ratkaisemaan käytännön ongelmia, kehittymään henkisesti ja kohottamaan tietoisuutemme tasoa. Kaikki riippuu siitä, miten suhtaudumme tarotkortteihin ja itseemme. Tarotkorttien elämänviisautta ovat käyttäneet hyväkseen myös monet suuret filosofit ja historian merkkihenkilöt.

Useimmat tarotpakat seuraavat niin sanottua klassista järjestelmää, eli tarotpakassa on 78 korttia, joilla kullakin on tietty symboliikkansa ja merkityksensä. Tämän kirjan kuvituksena ovat Arthur E. Whiten Rider tarotkortit , mutta kirja soveltuu käytettäväksi myös useimpien muiden tarotpakkojen tulkinnassa.

Pehmeäkantinen. 6. painos. Unio Mystica. Kirjassa merkintöjä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 1.3.2024 18:53
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.