Kuvaus

Diana Gabaldon: Syysrummut

  • Gummerus; 3. painos, 2006: pokkari, 1088 sivua
  • Kannen reunoissa muutama kulumakohta ja etukannen yläkulmassa taittumaa. Muuten sieläselkäinen ja hyväkuntoinen kirja.
  • HINTA: 2 euroa + toimituskulut pakettina 7 euroa = 9 euroa (HUOMIO: Samaan pakettiin mahtuu halutessa vielä muitakin saman myyjän kohteita yhteisillä toimituskuluilla. Katso esim. Historialliset romaanit - Kaunokirjallisuus - Kirjat ja lehdet - Huuto.net TAI jännitys - Haku - Huuto.net
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja/kirjat/lehdet ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kohteen kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja/lehteä, niin älä maksa yksittäisiä kohteita ennen kuin koko paketin sisältö on selvä ja myyjä on ilmoittanut yhteiset toimituskulut)

Lumoavan Matkantekijä-sarjan neljäs osa.

Claire ja Jamie ovat aloittamassa uutta elämää Amerikan siirtokunnissa. Omaan aikaansa jääneet Brianna ja Roger löytävät vanhan lehtileikkeen, jossa kerrotaan Clairen ja Jamien menehtyneen tulipalossa. Rogerin estelyistä huolimatta Brianna astuu Craigh na Dunin kivikehään päästäkseen kauas menneisyyteen varoittamaan äitiään. Uskalias Roger lähtee Briannan perään ja päätyy tämän lailla monen mutkan kautta Amerikkaan. Mutta löytävätkö he toisensa? Ja saavatko Claire ja Jamie ajoissa tiedon uhkaavasta tulipalosta?

Syysrummut on hurja aikamatka 1700-luvun Amerikkaan, jota asuttavat merirosvot, murhamiehet ja shamaanit. Miten käy Rogerin, joka joutuu intiaanien vangiksi? Entä kenen on lapsi, jota Brianna odottaa?

hakusanat: aikamatkat jännitys historialliset romaanit romantiikka viihdekirjallisuus taikuus magia 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 16 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

2 € Sulkeutuu 42 vrk 16 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.