Kuvaus

Dire Straits on brittiläisen rockyhtye  DIRE STRAITSIN vuonna 1978 julkaistu debyyttialbumi, joka nosti yhtyeen suuren yleisön tietoisuuteen ja oli valtaisa myyntimenestys erityisesti hittisinglen SULTANS OF SWING ansiosta.

Kokoonpano levyllä:

Levy on uudenveroinen.  Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti levyn postiin, postikulut 3,2 euroa. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. Samalla 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla postipakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Kappalelista:

Down to the Waterline – 3.55 Water of Love – 5.23 Setting Me Up – 3.18 Six Blade Knife – 4.10 Southbound Again – 2.58 Sultans of Swing – 5.47 In the Gallery – 6.16 Wild West End – 4.42 Lions – 5.05

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5 €
Sulkeutuu 6 vrk 7 h 46 min
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 5 € Sulkeutuu 6 vrk 7 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.