Kuvaus

Legendaarinen kulttifilmi, jonka musiikki ja psykoottinen tappaja jäävät mieleen!

Eräässä tunnetuimmista rooleistaan Clint Eastwood esittää kadut tuntevaa sanfranciscolaista rikospoliisia, joka hoitaa hommansa loppuun asti.

San Franciscon kaduilla vaanii julma tappaja Scorpio (Andy Robinson), joka surmaa viattomia sivullisia. Katoilta ampuva tarkka-ampuja, joka kutsuu itseään Scorpioksi, on tappanut jo kahdesti. Nyt hän on haudannut nuoren naisen elävältä ja uhkaa tukehduttaa tämän, ellei kaupunki maksa lunnaita.

Hänen jäljilleen lähetetään kaupungin kovaotteisin poliisi Harry Callahan, joka aikoo napata roiston, tavalla tai toisella, oli tapa ohjesäännön mukainen tai ei. Sadistinen Scorpio leikkii Harryn kanssa kissaa ja hiirtä, mutta periksiantamaton poliisi roikkuu hänen kannoillaan.

Tällä elokuvallaan ohjaaja Don Siegel teki San Franciscosta olennaisen osan Likainen Harry -elokuvien sarjaa. Myös kaikki neljä jatko-osaa kuvattiin samassa kaupungissa. Tämä ensimmäinen on yhä yksi parhaista koskaan tehdystä poliisitrillereistä.

Elokuvan tiedot:
Studio: Warner Bros Genre: trilleri Ohjaaja: Don Siegel Pääosissa: Clint Eastwood, Harry Guardino, Reni Santoni, Andy Robinson, John Larch, John Vernon. Valmistusvuosi: 1971 Kesto 1h 38min Ikäraja: K-16.

 

 

 

TEKSTITYS SUOMEKSI.

 

RAHAT TILILLE + POSTIKULUT DVD ON ALKUPERÄINEN KERRA KATSOTTU

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 65 vrk 15 h 4 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

7 € Sulkeutuu 65 vrk 15 h 4 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.