Tuote on myyty käyttäjälle nallepuh666 hintaan 215 €

Kuvaus

Tästä hieno myyntikilpailusta voitettu Mavic Mini nelikopteri ohjaimella edullisesti harrastajalle tai vasta-alkajalle. Takuu 24kk verkkokauppa.com, ei kuittia, takuu sarjanumerolla.

DJI:n uusi ultrakevyt ja pieni nelikopteri antaa täysin uuden ulottuvuuden pienkopterin lentämiselle. Alle 250 gramman painoinen Mavic Mini on melkein yhtä kevyt kuin älypuhelin. Tämä tekee siitä erittäin helpoiksi kantaa mukaan matkalle kuin matkalle. Kevyen painon ansiosta kopteri pystyy lennättämään ilman erillisia lupia monessa paikassa ympäri maailma missä erilliiset luvat vaaditaan. GPS Precise Hover tekniikalla lentäminen on erittäin vakaa ja helppoa.

Uusi DJI Fly -sovellus tarjoaa yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttökokemuksen, jonka avulla voit luoda elokuvamaisia kuvia muutamalla kosketuksella.

Matkusta, laskettele, juokse, veneile tai retkeile. DJI Mavic Mini -nelikopterin kuljetat pienen kokonsa ansiosta kaikkialle. Kokoontaitettava, pieni ja tehokas DJI Mavic Mini -nelikopteri tarkalla 2.7K-kameralla, vakaalla 3-akselisella gimbalilla ja ennennäkemättömän tehokkaalla prosessori tekniikalla

Myyntipakkaus sisältää: DJI Mavic Mini -nelikopterin akulla ja gimbalin suojalla, ohjaimen, ohjausnapit, potkurit,, gimbalin kuljetuspidikkeen, microUSB-kaapelin, RC-kaapelin Lightning-liittimellä, RC-kaapelin microUSB-liittimellä, RC-kaapelin USB Type-C -liittimellä, RC-kaapelin pidike.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
215 €
Ilmoitus on sulkeutunut 19.6.2021 12:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.