Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä ja suomikansin

 

Doctor Who: Kausi 4 (3DVD) uusi ja muoveissa

Doctor Who on BBC:n kulttisarja, jonka ensimmäinen jakso esitettiin jo vuonna 1963. Sarjaa on päivitetty 2000-luvulle vuodesta 2005 alkaen. Doctor Who eli Tohtori on mystinen aikamatkaaja, joka taistelee maailmankaikkeuden uhkia vastaan pelastaakseen ihmiskunnan. Yleensä hän nappaa mukaansa ”taviksen” kumppanikseen uskomattomille matkoilleen eri ajassa ja paikassa; historiassa ja avaruudessa ja kaikkialla siltä väliltä.

Kun Tohtorin ensimmäinen näyttelijä jätti sarjan 1960-luvulla, tuottajat keksivät loistavan keinon vaihtaa pääroolin esittäjä ilman että se häiritsi katsojakokemusta ja jatkuvuutta. Tasaisen epätasaisin väliajoin Tohtori läpikäy ”uudistumisen” – Tohtori muuttuu ulkoisesti, mutta pysyy sisäisesti samana. Puhe- ja pukeutumistyyli muuttuvat, mutta Tohtorin alkuperäinen persoona säilyy.

Neljännellä tuotantokaudella Tohtori saa rinnalleen uuden kumppanin. Catherine Tate palaa sarjaan Donna Noblena, joka seikkaili Tohtorin kanssa jo Kadonnut morsio -joulujaksossa.

Jälleen yhdessä Tohtori ja Donna matkaavat vuoden 79 Pompejiin, jossa ihmiset kivettyvät jo ennen tuhoisaa tulivuorenpurkausta. He tutkivat hirvittävien murhien sarjaa Agatha Christien avulla, vierailevat Oodien kotiplaneetalla ja kohtaavat Tohtorin vanhan vihollisen. Paluun tekevät myös Tohtorin aiemmat kumppanit: pirteä Rose Tyler ja kipakka Martha Jones.

Pääosissa: David Tennant, Catherine Tate, Freema Agyeman, Billie Piper, John Barrowman, Elisabeth Sladen, Noel Clarke

Valmistusvuosi: 2008

Kesto: 11 h 21 min

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 6 vrk 15 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.