Kuvaus

Kuvien DVD-boksi suomeksi tekstitettynä.

 

Doctor Who: Kausi 7   (3DVD)    

Doctor Who on BBC:n kulttisarja, jonka ensimmäinen jakso esitettiin jo vuonna 1963. Sarjaa on päivitetty 2000-luvulle vuodesta 2005 alkaen. Doctor Who eli Tohtori on mystinen aikamatkaaja, joka taistelee maailmankaikkeuden uhkia vastaan pelastaakseen ihmiskunnan. Yleensä hän nappaa mukaansa ”taviksen” kumppanikseen uskomattomille matkoilleen eri ajassa ja paikassa; historiassa ja avaruudessa ja kaikkialla siltä väliltä.

Kun Tohtorin ensimmäinen näyttelijä jätti sarjan 1960-luvulla, tuottajat keksivät loistavan keinon vaihtaa pääroolin esittäjä ilman että se häiritsi katsojakokemusta ja jatkuvuutta. Tasaisen epätasaisin väliajoin Tohtori läpikäy ”uudistumisen” – Tohtori muuttuu ulkoisesti, mutta pysyy sisäisesti samana. Puhe- ja pukeutumistyyli muuttuvat, mutta Tohtorin alkuperäinen persoona säilyy.

Seitsemännellä kaudella Pondit tasapainottelevat tavallisen elämän ja Tohtorin kanssa seikkailemisen välillä. He pelastavat dinosaurusten täyttämän avaruusaluksen ja villin lännen kylän. He joutuvat myös Tohtorin vanhimman vihollisen kaappaamiksi. Todellinen vaara uhkaa kuitenkin Manhattanilla, jossa itkevät enkelit odottavat heitä. Kadottaako Tohtori todella Amyn ja Roryn lopullisesti? Jouluna Tohtori löytää uuden ystävän mutta miten, missä ja milloin?

Pääosissa: Matt Smith, Karen Gillan, Arthur Darvill, Jenna Coleman, Alex Kingston

Valmistusvuosi: 2012

Kesto: 11 h 32 min

Kuva: Widescreen 16:9

Ääni: Englanti - Dolby Digital Stereo

Tekstitys: Suomi

Kotelon kansien kieli: Suomi

Alue: 2 (eurooppa)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

24,90 €
Sulkeutuu 108 vrk 11 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

24,90 € Sulkeutuu 108 vrk 11 h 42 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.