Kuvaus

Me voimme haukkua Hakaristi Saksan diktatuuri aikaa, mutta edes jotain esimerkillistä oli myös heillä , he arvostivat maanviljelyä ja karjataloutta hyvin korkealle. Saksa oli vaikeuksissa, Hitler oli kyllä voittanut vaalit vuonna 1933. Ihan hyvä vaalikampanja ja vaalien painopiste oli ollut " te saatte kaikki työtä  !" .  Saksa on oleva numero 1   koko Euroopassa, kunhan äänestätte minut valtaan...jne.

Rahaa ei ollut  Saksassa ja kaikki yritykset lainata sitä ulkomailta , kilpistyivät  eräiden ulkolaisten raha-organisaatioiden  toimesta, joiden toiminta oli koko ajan Saksaa vastaan..... Rahaa ei Saksaan siis saatu, mutta töitä ja tekemistä riitti vaikka muille jakaa. 

Kaikki Saksan alusmaat, kolonniamaat Afrikassa oli jo vuonna 1918 pakkoluovutettu Britannia ja Ranska haltuun... elintarvikkeet oli saatava omasta pellosta ja Saksan maaperältä. Kaksi hyvää " ikivihreää "  maataloustuotetta oli; peruna ja viinirypäle.

Hakaristi Saksa aloitti tarkan ja järjestelmällisen tukemisen kohti maataloutta ja oli oma organisaatio " Blut und Boden "  ( verta ja maaperää ) sen symbooli oli hakaristi, jonka päällä oli miekka ja viljatähkä.  Kaikkien oli puhallettava yhteen hiileen, mitään sooloilua muiden kustannuksella ei sallittu, kun oli tarvetta saada sato nopeasti korjattua, olivat kaikki mukana, naapurit myös!  Maanviljelys, karjatalous, viininviljelys ovat RUOKAA; sillä paha on hampailla purra Saksan Markan (RM) kolikkoa !  Vain ruoka on terveyden ylläpitäjä ja vieläpä kunnon perusruoka !  ( mitään teollisuus tehtaan ruokaa ei ollut edes tarjolla )

Tämä elintarvike maanviljelys organisaatio teki itse omaa valvontaa ja käytti siihen tälläisia  dokumentteja, kuten tässä on kokoa 21x15  cm.  Kirjanen, että jokainen hoitaa perunan viljelyksen ja varastoinnin oikein.....maanviljelys on vaativa ala ja siihen ei saisi ketä tahansa päästää... isältä peritty taito tai käsitys  voi olla vanhanaikainen tai väärä.

Osaavaksi maanviljelijäksi tulemiseksi on pitkä matka vielä, jos aikoo sanoa olevansa maanviljelijä, perunasta aina viinirypäleisiin asti...koulutusta tarvitaan ja taitoa, halua. Kirjanen on 30 sivuinen. Se selittää perunan viljelyksen ongelmat ja niiden ratkaisut koko Hakaristi Saksa alueella. Maanviljelys oli kaikkien asia, kyseessä on ruoka !

MIL26NV801  Dokumentti, ei ole puhdas suoranainen sotilas militääri todiste, mutta kun jo nykyaikana kaikkea vanhaa oikeaa historiaa vääristellään päivän propaganda tarpeiden mukaan, on tämä kirjallinen todiste tuon aikakauden ajatuksista. Dokumentin tiedot eivät muutu/väänny jokaisen uuden aikakauden poliittisen propagandan mukaan....Painettu sana seisoo , eikä  muuksi muutu. 

Nyky-Saksan jopa (modernit ) koulukirjat saattavat esittää Saksan 2000 vuotta vanhan kunniakkaan ja upean, hyvin loistavan historian kummassa valossa,  mukamas vain 70 vuotta sitten tapahtunut  5 vuoden ajan kestäneet sota-tapahtumat nostetaan liki koko Saksan historiaksi ja opetusta ja kokemusta sodasta käännetään nykyisin vallassa olevien eduksi jne. ja ylistetään  sodan voittaja valtioita Saksan kansan vapauttajiksi. 

Toinen Maailmansota ei ollut sota diktatuuria vastaan ! Diktatuuri säilyi ja voi hyvin mm. Neuvostoliitossa hyvin pitkään 2.Maailmansodan jälkeen....sotaa ei käyty myöskään massatuhoaseita vastaan, vaan länsimaat itse käyttivät massatuhoasetta  (atomipommia)  ja siirsivät planeettamme " pelon vyöyhykkeelle "....... isojen pommien säteilysaasteet leijuvat yhä ympärillämme. 

Sotaa ei käyty uskonnosta, sillä liki kaikki maat tunnustivat Kristinuskon jossain muodossa, protestantit, Ortodoxit jne..mutta kaikissa oli johto ajatus JEESUS KRISTUS ohjeet.  Sotimiseen  ei tarvittu Islam ihmisiä, vaan eräs ratkaiseva asia oli, miksi sota oli välttämätön? Saksa oli nouseva talousmahti, sitä ei voinut sietää USA Britannia eikä kademielinen Ranska. Saksan tulevaisuus vaikutti hyvältä, sillä heillä oli "taitoa, tietoa ja halua ". Mutta Saksan johto oli myös hyökkääjä, ketä Saksa muka kadehti ? Hitler oli jo omassa kirjassaan 1920 luvulla kirjoittanut, että vieressä on idässä jättivaltio, jolla on kaikkea, raaka-ainetta ja energiaa. Saksan ajatus oli anastaa nämä itselleen, jolloin taloudelliselle nousulle ei olisi ollut mitään rajaa....

Mikäli olisi käytetty diplomatiaa ja järkeä, olisi Saksa - Neuvostoliitto talousliitto voitu luoda ja molempien synergia käyttöön.

Tämä pelkkä ajatus sai jo monet valtiot nousemaan heti takajaloilleen...yhä vielä tänään !

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

 Kyseessä on kauppa yksityiseltä yksityiselle ja palautusoikeus on poissuljettu. Kauppa on ns. Privat to Privat. 

 

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 2 vrk 13 h 36 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

14,80 € Sulkeutuu 2 vrk 13 h 36 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.