Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Huutokaupan kohteena kaikki yhdeksän alkuperäistä Don Rosa -ankkasarjakuvakokoelmaa. Kokoelmat ovat uudenveroisessa kunnossa, lajinsa ensimmäiset painokset, ja jokaisesta löytyy lisäksi taiteilijan itsensä käsin sutima nimikirjoitus. Jälkimmäinen on varsinkin muutaman ensimmäisen kirjan ensipainosten kohdalla harvinaista. Huom. kaikissa kirjoissa on allekirjoittaneen pyynnöstä _vain_ signeeraus - ei minkäänlaisia "Annikalle" tai "Hermannille" -tyyppisiä omistuksia.

Täältä Huudon puolelta löydät muutaman esimerkkikuvan ensimmäisestä kirjasta. Muiden kirjojen ja tarkempien kuntokuvien osalta kurkkaa altalöytyvästä linkistä IMGur-galleriaa.

Kuvagalleria: Don Rosa - kokoelmat

Jokainen kuva on tarkoituksellisesti otettu kirkasta valoa vasten, jotta mahdolliset, valoa vasten näkyvät kansien jäljet on saatu esiin ja näyttämään mahdollisimman 'pahalta'. Tosielämässä kaikki kirjat ovat uudenveroisessa kunnossa, ja kansien jäljet selittyvät yksinkertaisesti kirjakauppojen tavasta pinota kirjoja. Sisäsivuilta et käytön jälkiä löydä, ellei sitten painotalo itse ole tehnyt jotakin virhettä.

Vanhin kirja täyttää kuluvana vuonna 29 vuotta ja tuorein 14. Ja kyllä - näistä löytyy se sensuroimaton Shamaani ja Bombi-zombi Roope-tarina.

Kirjat lähtevät vanhan Don Rosa-keräilijän hyllystä. Jokainen on aikanaan käyty itse ostamassa ilmestymishetkellä, ja mr. Rosan kanssa on tämän ollessa mahdollista yleensä juteltu hetki. (Ensimmäiset kirjat on käyty nimmaroittamassa Lahden joulutapaamisessa 2007). Opukset on kotona aina luettu noin kerran tahi kaksi omien muistikuvien verestämiseksi ja tämän jälkeen laitettu hyllyyn omien lapsien kanssa läpikäymistä odottamaan.

Kohtalon oikusta näyttää nyt siltä, ettei sitä jälkikasvua ehdikään syntymään, ja viikatemies viheltelee jo ovella, joten mitäpä minä näilläkään enää. Laitetaan eteenpäin kiertoon toivottavasti muitakin matkan varrella ilahduttamaan. :)

Kokoelmaa on tarjottu myös joillekin yksityiskeräilijöille. Mikäli kohde ei löydä huutajia järkevän ajan kuluessa, saatan lopettaa tyhjän huutokaupan ja hyväksyä jonkin yksityistarjouksen.

Loppuun vielä toim. huom: Don Rosa on kuluvan vuoden 2024 heinäkuussa 73 vuotta nuori. Toivon ja toivotan miehelle hyvin pitkää ikää, mutta tämän teosten arvo lähitulevaisuudessa tuskin ainakaan laskee.

Toim. huom. 2: mikäli kokoelma himottelee, mutta lompsa kauhistuu systeemishokkia, saa muutaman tonnin vakuudettoman käyttölainan yleensä helposti kilpailutettua parissa paivässä, kunhan luottotiedot ja muu elämäntilanne ovat kunnossa. Kts. esim. Omalaina.fi (ei sponsoroitu mainos - kokemus puhuu).


Hakusanat: Don Rosa, signeeraus, 1. painos, ensipainos, ykköspainos, Kadonneen kirjaston vartijat, Roope Ankan elämä ja teot, Sammon salaisuus, Temppeliherrojen kätketty kruunu, Kymmenen avataran aarre, Musta Ritari, Kolmen caballeron paluu, Pako kielletystä laaksosta, Punk in Finland, Black Metal-ankat, neverstopthemadness, /n/, miksiluittänneasti?

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
1 400 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.4.2024 15:10
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.