Kuvaus

DONOVAN VALOKUVA, jossa NIMIKIRJOITUS

KUVAKOKO: 20cm x 25cm.

NIMIKIRJOITUS: "Donovan"  selkeästi näkyvissä hopeatussilla kirjoitettuna.

Kuvan mukana ei ole aitoustodistusta (COA). Olen hankkinut tämän varmaan toisakymmentä vuotta sitten, kun ostelin ja vaihtelin nimmarikuvia kerälijöiden kanssa. Kontaktini olivat lähinä Saksasta, Brittein Saarilta ja Yhdysvalloista. Pidin - ja pidän - heitä edelleen luotettavina.  Minulla ei ole siis mitään epäilystä siitä, etteikö nimmari ole AITO, mutta koska en ole sitä henkilökohtaisesti saanut, en voi olla aitoudesta täydin varma. Tämä pätee mielestäni kaikkiin nimikirjoituksiin. Jos et ole saanut nimmaria itse, niin aitoudesta ei voi olla 100% varma. Nimmarin kirjaimet ja tyyli vastaavat kyllä ehdottomasti aidoiksi tunnettuja DONOVAN-mimmareita.

KUNTO: Valokuvapaperi on FUJIFILM -Fujicolour Crystal Archieve Paper-laatua. (?) Mallikuva 3 on foton kääntöpuolesta. Uudenveroinen. Olen asettanut lähtöhinnan mielestäni asialliselle tasolle.

Googlaa lisätiedot & KATSO MALLIKUVAT…Kuuntele Donovanin biisejä!

Jos olet voittanut useamman kohteen, odota mun ilmoitusta toimitusmaksun suuruudesta, jotta saat kaikki voittosi samassa paketissa (jos niin haluat). 

Ilmoituksessa näkyvä toimitusmaksu on yhtä kuin postimaksu sekä pakkauskulu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 29 min 52 s
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

65 € Sulkeutuu 29 min 52 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.