Kuvaus

Click

Työnarkomaani Michael Newmanilla (Adam Sandler) on paineita: vaimo (Kate Beckinsale) vaatii huomiota, yhteisiä ystäviä (puhumattakaan omista kavereista) pitäisi tavata ja lapsetkin haluaisivat joskus nähdä isäänsä. Kaiken tämän lisäksi Michaelin on tehtävä vaikutus epäkiitolliseen pomoonsa (David Hasselhoff) saadakseen hyvin ansaitun ylennyksen tai mahdollisesti jopa osakkuuden firmasta. Erikoisella, tavaratalon taaimpaan takahuoneeseen kätketyllä myyjällä, Mortylla (Christopher Walken) on kuitenkin ratkaisu hänen ongelmaansa: kokeiluasteella oleva kaukosäädin, jonka avulla hän voi ohittaa elämän pienet häiriötekijät. Kun Michael riemuissaan vaimentaa, hyppää yli ja selailee ohi perheensä ja ystäviensä, hän huomaa, ettei olekaan enää itse kaukosäätimen herra. Kaukosäädin on alkanut vähitellen hallita hänen elämäänsä.

Ohjaus: Frank Coraci

Pääosissa: Adam Sandler ja Kate Beckinsale

 

Kuvasuhde: Widescreen, 16:9 (1.85:1), Anamorphic
Ääni: Englanti, Espanja, Italia (Dolby Digital 5.1)
Tekstitys: Suomi, Tanska, Englanti, Norja, Portugali, Espanja, Hollanti, Ruotsi, Hindi, Italia
Kesto: n. 1 h 43 min
Ikäraja: K-7

 

Spanglish

John Clasky (Adam Sandler) on antaumuksellinen isä, joka on ammattitaidollaan luonut perheelleen (Téa Leoni, Cloris Leachman) erittäin mukavan elämän: heillä on muun muassa huvila Malibussa ja uusi hurmaava kotiapulainen Flor (Paz Vega). Hän on juuri muuttanut tyttärensä kanssa Meksikosta Los Angelesiin paremman elämän toivossa. Perheen hysteerisen äidin pyynnöstä Flor suostuu muuttamaan tyttärensä kanssa Claskyjen avuksi heidän kesähuvilaansa. Florin täytyy taistella tyttärensä sydämen puolesta, kun hän huomaa elämän uudessa maassa olevan todella vaarallista, etenkin vauraan ja erikoisen amerikkalaisen perheen syleilyssä!

Ohjaus: James L Brooks

Pääosissa: Adam Sandler ja Tea Leoni

 

Kuvasuhde: Widescreen, 16:9 (1.85:1), Anamorphic
Ääni: Englanti, Espanja (Dolby Digital 5.1)
Tekstitys: Suomi, Tanska, Englanti, Norja, Portugali, Espanja, Ruotsi, Arabia, Bulgaria, Kroatia, Heprea, Hindi, Islanti, Romania, Serbia, Slovenia, Turkki
Kesto: n. 2 h 6 min
Ikäraja: K-7


 
Tuote on uusi, vielä muoveissa.
Hinta sisältää ALV 24%.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6,20 €
Sulkeutuu 51 vrk 2 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,20 € Sulkeutuu 51 vrk 2 h 9 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.