Kuvaus

Dr. Phil McGraw: PAINONPUDOTUSHAASTE

7- kohtainen avainohjelma pysyvään painonhallintaan.

Esittelyteksti

Suositun tv-psykologin ohjeet pysyvään hoikistumiseen. Dr. Philin neuvoilla jokainen onnistuu, sillä kirja muuttaa suhteen ruokaan ja syömiseen täydellisesti.

Takakansi

Seitsemän avainta pysyvään painonhallintaan 

Suosittu tv-psykologi Dr. Phil on hoitanut ylipainoisia ihmisiä 30 vuoden ajan. Hänen menetelmillään onnistumisprosentti on yli 80, kun yleensä laihduttajista 95 prosenttia epäonnistuu ja jopa lihoo dieettiensä jälkeen. 

Painonpudotushaasteessa Dr. Phil antaa toimivat ohjeet pysyvään painonhallintaan. Kirjan seitsenkohtainen avainohjelma ei vain laihduta vaan opastaa täydelliseen elämänmuutokseen. Dr. Phil perehdyttää monipuolisiin ja terveellisiin ruokiin ja ravintoaineisiin, mutta tätäkin olennaisempia ovat hänen ohjeensa, joilla painonhallinta opitaan paljon syvemmällä tasolla. 
Dr. Phil lupaa, että jokainen Painonpudotushaasteeseen sitoutuva ja sen neuvoja noudattava onnistuu. Kirja nimittäin muuttaa suhteemme ruokaan täydellisesti - sen mitä syömme, miksi syömme, missä syömme, milloin syömme ja miten syömme. Dr. Phil muistuttaa myös tavoitteiden realistisuudesta. Hyvä olo, tasapainoinen ruokavalio ja hallinnassa pysyvä, kunkin ikään ja kokoon sopiva paino ovat tärkeämpiä kuin tikkulaihuu


Todella hyvä kirja. Luin sitä ahmien ja ruokahalut haihtuivat. Tunnistin syitä ruokaongelmiini. Pelkän ruoan katsominen / näkeminenkin saattaa aiheuttaa lihoamista. 
- Tyytyväinen lukija -

1. painos

Suomentanut Hilppa Lappalainen

WS Bookwell Oy - Juva 2006

 

painonhallinta,   laihdutus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 87 vrk 5 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

3,50 € Sulkeutuu 87 vrk 5 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.