Kuvaus

Tähtipsykologin opas täysipainoiseen elämään

Dr. Phil on tv-psykologi, joka vastaansanomattoman jämäkästi mutta huumorilla keventäen saa ihmiset katsomaan ongelmiaan silmästä silmään. Hän ei lepertele, vaan ohjaa ja opastaa vaikeuksien yli.

Samaa menetelmää Dr. Phil noudattaa kirjoissaan. Toisessa suomeksi ilmestyvässä oppaassaan hän auttaa meitä tavoittamaan oikean minämme, sen, jota emme ehkä ole koskaan uskaltaneet kohdata ja kuunnella.

Usein ihmiset ajautuvat tietynlaiseen työhön ja arkeen. Elämme elämää, joka ei ole lainkaan sellaista kuin haluaisimme sen olevan. Toteutamme toisten toiveita tai toimimme kuten tietyssä sosiaalisessa asemassa täytyy. Ja samalla voimme huonosti.

Pidä huolta itsestäsi -kirjassa Dr. Phil asettaa peilin käteemme. On aika tutustua todelliseen minäämme: Kuka minä olen, mitä minä haluan? Mitä minun on tehtävä, jotta saisin taas elämäniloni takaisin?

Kysymyksin, harjoituksin ja monivalintatehtävin kirja puskee meidät eteenpäin kohti muutosta. Se ei ole välttämättä helppoa, mutta ehdottomasti vaivan arvoista. Monet ovat sen jo tehneet...

5. p. 2007, WSOY, 351 s. Kovakantinen kirja kansineen uudenveroinen.

Postimaksut huutajalle

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

6 €
Sulkeutuu 97 vrk 14 h 6 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 97 vrk 14 h 6 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.