Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Dragonball Evolution

Suosituimpiin japanilaisiin manga-sarjakuviin perustuva Dragonball Evolution seuraa nuorta soturia eeppisessä seikkailussa etsimässä kohtaloaan... ja pelastamassa maailman pimeyden voimilta.

Kahdeksantoista-vuotissyntymäpäivänään hyvätapainen Goku saa salaperäisen lohikäärmekuulan, yhden seitsemästä olemassa olevasta, jotka yhdistettynä takaavat haltijalleen yhden toiveen toteutumisen. Muinainen sotalordi nimeltä Piccolo on paennut ikuisesta vankeudesta ja etsii myös lohikäärmekuulia omiin tarkoituksiinsa. Gokun on turvauduttava ystäviinsä - ja nopeasti kehittyviin taistelulajitaitoihinsa - voittaakseen Piccolon ennen kuin on liian myöhäistä!

Mahtavia erikoistehosteita ja vauhdikasta toimintaa tulviva Dragonball Evolution herättää legendan henkiin ennennäkemättömään tyyliin!

 

Eragon

Kun nuori Eragon löytää metsästä sinisen, kiiltävän kiven, hän uskoo osuneensa aarteeseen: ehkä outo kivi on arvokas ja hänen köyhä perheensä voi sen avulla hankkia talveksi ruokaa. Pian poika kuitenkin tajuaa, että on törmännyt johonkin yhtä muinaiseen kuin itse Valtakunta. Kivi ei ole kivi: eräänä yönä siitä kuoriutuu lohikäärmeen poikanen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.5.2024 13:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.