Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Draytek Vigor 2130 Palomuuri ja reititin

Vigor 2130 -sarjan tarjoaman korkean suorituskyvyn ja turvallisen laajakaistayhteyden ansiosta voit käyttää samanaikaisesti kaistanleveyttä vaativia sovelluksia, kuten teräväpiirtovideon suoratoistoa, online-pelaamista ja Internet-puheluita/-yhteyksiä.

DrayTek Vigor2130 -sarja ovat reitittimiä, joilla on nopea tiedonsiirto WAN-porttien ja LAN-porttien kautta. Laitteiston NAT-kiihdytyksen avulla Vigor2130-sarjan nopeus voi olla jopa 800 Mbps. FTTx:n käyttöönoton yhteydessä loppukäyttäjien pääkysymys on, voisiko heidän vanha reitittimensä hyödyntää täysin käytettävissä olevan kaistanleveyden vai ei.

Vigor2130-sarjan gigabitin WAN-portti optimoi suorituskyvyn ja joustavuuden aikakriittistä konsolipelaamista ja multimedian suoratoistoa varten (yhteensopiva Euro-DOCSIS 3.0:n ja DOCSIS 3.0:n kanssa nopeaa tiedonsiirtoa varten olemassa olevaan kaapelitelevisio-operaattorien tarjoamaan kaapelitelevisiojärjestelmään) ja P2P-lataukset sekä IP-puhelut.

Neljä Gigabit Ethernet (10/100/1000 LAN-porttia) automaattisesti tunnistavaa porttia helpottavat kotiverkkoa laajamittaisten sovellusten kanssa! Yhdistämällä Gigabit WAN- ja Gigabit LAN -portit kaistanleveyden käytön optimoimiseksi, Triple Play -sovelluksen data- ja äänipaketit voidaan näyttää virheettömästi päätelaitelaitteissa, kuten HDTV, pöytätietokone/kannettava tietokone tai analoginen/IP-puhelin. DrayTek antaa Vigor2130-sarjalle 2 USB-porttia USB-tulostimen liittämistä varten ja toisen WAN-verkossa varmuuskopiointia varten,

Pikaominaisuudet

Tarjoaa ennennäkemättömät nopeudet kuitulajakaistaverkoissa
Tukee Hardware NAT
Jopa 800 Mbps alavirtaan / ylävirtaan
Yhteensopiva Euro-DOCSIS 3.0 ja DOCSIS 3.0 modeemien kanssa
Helppokäyttöinen palomuuri ja suojattu VPN
IPv4
IPv6
4 Gigabit LAN-porttia
2 VPN-tunnelia

Lisätiedot
https://dsl-warehouse.com/draytek-vigor-2130-gigabit-lan-wan-broadband-security-router-p-276.html

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


30 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.5.2024 8:57
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.