Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DREAM WORKS TREASURY


SISÄLTÄÄ KIRJAT


SHREK , KUNG FU PANDA , MÖRÖT VASTAAN MUUKALAISET , MADAGASCAR .


ASTU DRAMWORKSIN MODERNEIHIN PIIRROSELOKUVAKLASSIKOIHIN PERUSTUVIEN HULVATTOMIEN TAPAHTUMIEN JA SEIKKAILUJEN TAIANOMAISEEN MAAILMAAN . NÄMÄ LASTEN MUISTELUKIRJAT ON TARKOITETTU ÄÄNEEN LUETTAVIKSI . NIIDEN UPEAT VÄRIKUVAT KERTOVAT UUDELLEEN KUNKIN ELOKUVAN TARINAN ALUSTA LOPPUUN . 


TÄMÄN KOKOELMAN KIRJOJEN PARISSA VOITTE ELÄÄ UUDELLEEN SUOSIKKIHETKENNE YHDESSÄ RAKASTETTAVIEN ELOKUVAHAHMOJEN KANSSA !


-SHREK


SHREK JA HÄNEN ULJAS RATSUNSA , AASI , PELASTAVAT PRINSESSA FIONAN LOHIKÄÄRMEEN VARTIOIMASTA TORNISTA .  SHREK JA FIONA RAKASTUVAT TOISIINSA... MUTTA PRINSESSALLA ON SALAISUUS , JOKA MUTKISTAA ONNELLISTA LOPPUA.


JULKAISTU 2010


-KUNG FU PANDA


PO ON TANAKKA PANDA , JONKA UNELMA ON  OLLA KUNGFU-MESTARI . ERÄÄNÄ PÄIVÄNÄ HÄNET YLLÄTTÄEN VALITAAN LOHIKÄÄRMESOTURIKSI !  KYKENEEKÖ PO  OPPIMAAN LOHIKÄÄRMEKÄÄRÖN SALAISUUDEN JA KUKISTAMAAN  TAI LUNGIN , PAHAN LUMILEOPARDIN ?


JULKAISTU 2010


-MÖRÖT VASTAAN MUUKALAISET


HEHKUVA METEORIITTI MUUTTAA SUSAN MURPHYN JÄTTIMÄISEKSI HIRVIÖKSI , MEGARELLAKSI !  SUSAN HALUAISI ENTISEN ELÄMÄNSÄ TAKAISIN  ,MUTTA KUN ULKOAVARUUDESTA TULEVA OTUS HYÖKKÄÄ MAAPALLOLLE , HÄNEN ON TAISTELTAVA MÖRKÖYSTÄVIENSÄ RINNALLA SITÄ VASTAAN AUTTAAKSEEN HEITÄ PELASTAMAAN PLANEETAN !


JULKAISTU 2010


-MADAGASCAR


KUN NEW YORKIN ELÄINTARHAN ASUKIT ALEX-LEIJONA , MARTY-SEEPRA , GLORIA- VIRTAHEPO JA MELMAN-KIRAHVI PÄÄTYVÄT MADAGASCARIN SAARELLE , HE HALUAVAT EPÄTOIVOISESTI PALATA TAKAISIN IHMISTEN LUOKSE .  OPPIVATKO NÄMÄ KAUPUNKILAISELÄIMET SELVIYTYMÄÄN VILLISSÄ LUONNOSSA?


JULKAISTU 2010


KIRJOISSA UPEAT KOHOKUVIOINTI KANNET


KIRJAT TUKEVASSA PAHVI KOTELOSSA..


OVH 30,00€


EI TARJOUKSIA 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

12,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.7.2018 21:35
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.