Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Dreamworks Animation Premium Collection (limited edition) 10xDVD.
Puhe/tekstitys: suomi, ruotsi, englanti

Shrek 1
Shrek 2
Shrek 3
Madagascar 1
Madagascar 2
Yli aidan
Möröt vs Muukalaiset
Hain tarina
Mehiläisen elokuva
Kung fu Panda

Shrek 1:
Jätinkokoinen seikkailu, jonka haluat katsoa uudelleen, kerta toisensa jälkeen! Shrek lähtee uskaliaalle matkalle, jonka päämääränä on pelastaa tuittupäinen prinsessa Fiona lohikäärmeen kynsistä. Samalla Shrek hankkii takaisin kotisuonsajuonia punovalta lordi Farquaadilta. Apuna Shrekillä on rakastettava, mutta melko suulas Aasi.

Shrek 2:
Avioliiton auvoisa satama joutuu myrskyn kouriin, kun Shrek ja Fiona matkaavat tapaamaan appivanhempiaan joutuen ratkiriemukkaaseen ja vauhdikkaaseen seikkailuun. Uskollisen Aasin avulla Shrek käy taistoon myrkkyjuomaa keittelevää Hyväähaltiajatarta, komeaa Prinssi Uljasta ja kuuluisaa palkkamurhaajaa, Saapasjalkakissaa vastaan.

Shrek 3:
Kun Shrek meni naimisiin Fionan kanssa, viimeinen asia mitä hän halusi, oli tulla kuninkaaksi. Hän kuitenkin löytää itsensä juuri siitä tilanteesta, kun appiukko yllättäen potkaisee tyhjää. Ellei Shrek yhdessä uskollisten ystäviensä Aasinja Saapasjalkakissan kanssa löydä sopivaa kuningasta Kaukaiselle maalle, saattaa tämä vihreä jätti periä valtikan. Lupaavin kandidaatti kruununperijäksi on Fionan serkku Artie, joka on alisuorittava keskiaikainen lukiolaislintsari. Artienkäännyttäminen onkin sitten suurempi haaste kun Shrek toivoi.

Madagascar 1:
Hilpeän tietokoneanimaation pääosissa nähdään neljä New Yorkin keskuspuiston eläintarhassa asuvaa sivistynyttä eläintä, jotka ovat koko ikänsä viettäneet tarhan suojattua elämää. Leijona Alex syntyi etuoikeutettuun asemaan. Se onmaailman mahtavimman kaupungin tähti...Kuningas. Seepra Marty on haaveilija ja seikkailija. Se unelmoi aina luonnosta ja aprikoi, millaista elämä olisi eläintarhan aitojen tuolla puolen, ja sen ansiosta asia selviää pian koko konkkaronkalle.

Madagascar 2:
Tutut hahmot - leijona Alex, seepra Marty, kirahvi Melman, virtahepo Gloria, kuningas Julien, Maurice ja pingviinit - palaavat valkokankaalle Madagascar 2:ssa. Tultuaan jätetyksi autiolle Madagascarille newyorkilaiset ovat kehittääneetniin hullun suunnitelman, että se voi jopa toimia. Pingviinit ovat - tavallaan - korjanneet sotilaallisella tarkkuudella vanhan tuhoutuneen lentokoneen.Päästyään ilmaan erikoinen miehistö pysyy taivaalla juuri ja juuri riittävän kauan selviytyäkseen villeistä villeimmästä paikasta, itse Afrikan tasangoista, jossa eläintarhassa kasvaneet sankarimme törmäävät ensimmäistä kertaa oman lajinsaedustajiin. Samalla kun he löytävät juurensa, he tajuavat nopeasti todellisen oikean ja betoniviidakon eron. Kauan kadoksissa olleista sukulaisistaan, kilpakosijoista ja viekkaista metsästäjistä huolimatta Afrikka vaikuttaa huippupaikalta´mutta onkose parempi kuin heidän kotinsa Keskuspuistossa?

Yli aidan:
Kun vallaton pesukarhuveijari RJ jää kiinni vohkittuaan Vincent-karhun herkkuvuoren Í talviunen päättymisen juhlintaan tarkoitetun roskaruokavaraston Í se tulee henkensä pitimiksi luvanneeksi mahdottomia: nimittäin palauttaa kaikensapuskan viikon kuluessa. Ainoa paikka, jossa riittää roskaruokaa, on ihmisten asuttama lähiö, joka sijaitsee korkean aidan tuolla puolen aivan metsän naapurissa. RJ päättää värvätä avukseen metsän eläimet, jotka tosin pelkäävät ihmisiä kuollakseen.Eläinten ylisuojeleva johtaja Verne-kilpikonna on varoittanut niitä noista otuksista Í se on ainoa koko metsässä, joka on kerran sattunut kohtaamaan ihmisen. Järkyttävän kokemuksensa jälkeen se vannoi, ettei enää koskaan palaisi aidan yli. RJ:nonnistuu kuitenkin käännyttää metsän eläinten päät lupaamalla herkkuja ja ihmisen maailman mukanaan tuomaa auvoisuutta: siellä ovat kalatkin valmiiksi peltipurkeissa. Ja niin käynnistyy huikean jännittävä seikkailu kastelulaitteiden,grillausvälineiden, katumaastureiden ja maastopyörien valtakunnassa.

Möröt vs. Muukalaiset:
Kun kalifornialaistyttö Susan Murphy saa hääpäivänään niskaansa yllättäen täynnä avaruusmönjää olevan meteorin, hänestä tulee 15 metriä pitkä. Hälytystilassaan armeija panee toimeksi ja Susan pidätetään ja viedään piiloonhallituksen salaiseen laitokseen. Siellä hänen nimensä muutetaan Megarellaksi ja hän jää vankeuteen mitä kummallisimpien mörköjen kanssa.Näitä ovat älykäs tohtori Torakka, jolla on hyönteisen pää (fil.tri), puoliksi apina ja puoliksi kala, machoileva Puuttuva Rengas, hyytelömäinen ja tuhoutumaton B.O.B. sekä satametrinen toukka Ötökkäsaurus. Heidän vankeutensa loppuu kuitenkinlyhyeen, kun salaperäinen avaruusrobotti laskeutuu Maahan ja alkaa tuhota sitä. Epätoivoisella hetkellä kenraali W.R. Monger suostuttelee presidentin värväämään möröt taistelemaan avaruusrobottia vastaan ja pelastamaan maailman sitä uhkaavaltatuholta.

Hain tarina:
Pienen kalan suuresta suusta lipsahtaa pikkuriikkinen valkoinen valhe, jonka avulla unelma sankaruudesta onkin yhtäkkiä totta. Miten Oscarin käy, kun hänen urotekonsa osoittautuukin isoksi kalavaleeksi? Valaspesulan duunari, Oscar ontympiintynyt valaiden kielten putsailuun ja haaveilee maineesta ja kunniasta. Vegaanihai, Lenny, puolestaan yrittää haiden tapojen vastaisesti pitäytyä kasvisravinnossa. Se vaan ei ole mafioso-isän mieleen. Kun Oscar ja Lenny lyövät hynttyyt yhteen,on rauha riutalla mennyttä niin pikkukaloilta kuin suurilta hailtakin.

Mehiläisen elokuva:
Kaikki kohisevat MEHILÄISEN ELOKUVASTA, joka on komedian kunkun Jerry Seinfeldin käsialaa. Kunnianhimoinen, nuori kuhnurimehiläinen Barry B. Benson lentää siivet innosta sauhuten kohti maailmaa etsiessään mettä ja seikkailuja.Mutta kun hän rikkoo yhden mehiläiskunnan tärkeimmistä säännöistä ja erehtyy puhumaan ihmisille, Barry aloittaa uskomattoman tapahtumaketjun, joka todistaa, että pienikin mehiläinen voi saada paljon aikaiseksi!

Kung fu Panda:
Eläväinen, pullea ja hieman kömpelö Po on hurjan innostunut kung-fusta, mistä ei tosin ole paljon hyötyä, kun hän työskentelee päivittäin perheensä nuudelipuodissa. Yllättäen hänet valitaan täyttämään ikivanha ennustus, ja Po'nunelmat toteutuvat kun hän pääsee mukaan kung-fun maailmaa ja opiskelemaan rinnallaan esikuvansa - legendaariset taistelijat Tiikeritär, Kurki, Mantis, Kyy ja Apina - ja oppi-isänään heidän opettajansa ja valmentajansa Mestari Shifu.Pian tulee tieto, että kostonhimoinen ja petollinen lumileopardi Tai Lung on matkalla heidän luokseen, ja Po'n tehtäväksi jää puolustaa kaikkia vaanivalta uhalta. Toteutuuko hänen unelmansa pääsystä jonain päivänä kung-fu -mestariksi? Po paneepeliin sydämensä - ja koko pullean olemuksensa - ryhtyessään suorittamaan sankaritekoa ja saa huomata, että hänen suurimmat heikkoutensa ovat sittenkin hänen mahtavimpia vahvuuksiaan.     


Katso myös muut kohteeni, paljon erilaisia elokuvia/sarjoja myynnissä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

21,90 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 7.10.2018 19:28
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.