Tuote on myyty käyttäjälle pkvj1967 hintaan 90 €

Kuvaus

Dropsie Avenue - Katu Bronxissa kertoo elamasta Dropsie Avenuella, New Yorkin Bronxin vuokrakasarmeissa, tyolaisperheiden huonomaineisissa ja -kuntoisissa taloissa. Se on riipaiseva tarina alueen hitaasta matkasta rappioon seka kaunistelematon kuvaus amerikkalaisessa yhteiskunnassa lasnaolevasta piilo- ja julkirasismista. Katu Bronxissa on A Contract with God -trilogian itsenainen paatososa.

Will Eisner (1917-2005) oli yhdysvaltalainen sarjakuvataiteilija, jota pidetaan yhtena tarkeimmista sarjakuvataiteen kehittajista. A Contract with God -trilogia on hanen merkittavimpia toitaan. Trilogiaan kuuluvat Talo Bronxissa (Jalava, 1982), Elinvoima (Jalava, 1987) ja Dropsie Avenue - Katu Bronxissa.

Dropsie Avenue - Katu Bronxissa on ensimmainen joukkorahoituksella suomennettu sarjakuva. Sen toteuttivat yhteistyossa KVAAK Kirja ja Kustannusosakeyhtio Sininen Janis. KVAAK Kirja koostuu joukosta suomalaisia sarjakuva-alan ammattilaisia seka aktiivisia harrastajia, jotka toimivat vastikkeetta, rakkaudesta lajiin.

Kustantaja: Sininen Jänis
Sidosasu: Kovakantinen
Ilmestymisvuosi: 2021

 

Sivukujat-lisäkirja ei ollut yleisessä myynnissä, vaan sen saivat vain joukkorahoitukseen osallistuneet! Kirjassa on monenlaista taustatietoa sarjakuvasta ja sen piirtäjästä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 25.2.2024 18:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.