Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvaus

Dumplings  -  DVD


Alkuperäisnimi:  Gaau Ji


 

Ikuinen kauneus on myytti, jonka saavuttaminen vaatii radikaaleja toimenpiteitä. Hinta, minkä haave tuo maksettavakseen, ei todellakaan ole aina suloinen, vaan synkän korea, kivulias ja helvetillisen painajaismainen.
Quing on entinen kauneusikoni ja tunnettu näyttelijätär, johon eletty elämä ja ikä ovat jo jättäneet jälkensä. Hän suree aktiivisesti ikääntymistään ja käyttää omaisuuksia rikkaan aviomiehensä varoista nuorentavien tuotteiden metsästämiseen. Sitten Quing saa kuulla Dumplings -kuurista, jossa pienillä, erikoisleivotuilla taikanyyteillä on ulkonäköä nuorentava vaikutus. Quing tarttuu välittömästi syöttiin ja etsii nyyttejä tekevän Mein käsiinsä, joka on entinen gynekologi...
Kallis dieetti pääsee liikkeelle, mutta vähitellen Mein valmistama erikoisruokavalio ei vakuuta Quingia onnistuneesta kulinarismista tai terveellisyydestään. Quingin käyntien edistyessä, nyyttien koostumus käy kerta kerralta vaikeammaksi sulattaa... Kammottava totuus on pian kypsä paljastettavaksi.

Korean yksi tunnetuimmista ohjaajista, Fruit Chan, on yhdessä huippukuvaaja Christopher Doylen (Hero, Psycho) kanssa luonut tämän synkkäsävytteisen jännärin turhamaisuuden hinnasta. Pääosassa nähdään Aasian huippunäyttelijöihin lukeutuva Bai Ling (The Crow, Nixon).

 

Ohjaus
Fruit Chan

Käsikirjoitus
Lilian Lee

Näyttelijät
Ling Bai
Pauline Lau
Tony Leung Ka Fai
Meme Tian
Miriam Yeung Chin Wah
Miki Yeung

 

Kesto
87 min

Tekstitys
Suomi, Ruotsi

K-18

R2

Suomijulkaisu

 

HUOM:  Postin kautta toimitus ainoastaan! L 12

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 8.5.2024 14:30
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.