Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

DUUDSONIT, JEKKUKIRJA, 2011, 112 s.

Alussa oli suo, kuokka ja Jussi. Tai no, ei ihan alussa. Sitä ennen oli jäynä. Näin alkaa Duudsonit - Jekkukirjan raflaava esipuhe. Joku oli nimittäin hivutellut Jussin kuokan terää juuri sen verran, että terä irtosi heti, kun Jussi heilautti kuokkaa. Ja oli mennyt vielä rasvaamaan kuokan varren, joka sekin lensi kaaressa ilmaan. Ja olipa vartta sahattukin.

Niinpä niin. Kuokka lensi metsään, varsi katkesi ja Jussi poltti päreensä ennen kuin pääsi hommassaan edes alkuun. Video löytyy YouTubesta.Jäynä, jekku, kepponen, liikkuva vitsi, kikka, zoukki, käytännön pila¿ Hyvillä tempuilla on monta nimeä, mutta niitä kaikkia yhdistää tasan yksi asia: niitä on hauska tehdä ja Duudsonit osaavat ne kaikki.

Lukitse vanhempasi saunaan, päästä lemmikkisika vapaaksi, ota kypärä esiin ja laita suojahanskat käteen. Olet juuri aloittamassa elämäsi tähän asti tärkeintä oppituntia Duudsonien jäynien malliin! Urakkaa riittää, sillä Duudsoneilla on jekkuja enemmän kuin Jukalla mustelmia. Osa kepposista vaatii tarkkaa valmistelua, osa syntyy helposti vaikkapa Duudsonit Amerikassa -ohjelman mainoskatkon aikana. Kaikki jäynät onnistuvat myös ilman peukaloa. Sen voi Jarppi todistaa.

Kirja on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti kirjan postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen helposti-kuoressa kuplamuovin kera  2,4 e. (International delivery available to Europe, postal charge 4,6 euros, other countries 4,6 euros). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 2,4 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 4 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 5.95 euron maksulla huutopakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
4,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.11.2020 12:49
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.