Kuvaus

Dvd - Dredd - Pete Travis -elokuva 2012

Sci-Fi vuodelta 2012 ohjaus Pete Travis pääosissa Karl Urban ja Domhnall Gleeson.

Tulevaisuuden Amerikka on säteilyn kyllästämä autiomaa. Itärannikolla, Bostonista Washingtoniin, sijaitsee Mega City One - suunnaton, väkivaltainen metropoli, jonka kaaottisia katuja hallitsevat rikolliset. Ainoa järjestystä ylläpitävä voima on - tuomarit-, jotka omaavat tuomarin, valamiehistön ja mestaajan välittömän toimeenpanovallan.

Kaupungin pelätyin ja tunnetuin tuomari on Dredd (Karl Urban), jonka haasteena on kitkeä kaupungista sen viimeisin vitsaus - vaarallinen huumevillitys nimeltä "Slo -Mo", joka saa käyttäjän tuntemaan ajan hidastuvan murto-osaan todellisuudesta.

Dredd saa tehtäväkseen kouluttaa ja arvioida Cassandra Andersonin, alokkaan, jolla on voimakkaita psyykkisiä, geneettisen mutaation aiheuttamia kykyjä. Kolmoissurma johdattaa heidät kortteliin, jossa muut tuomarit harvoin uskaltavat käydä - 200 kerroksiseen vertikaaliseen slummiin, jota hallitsee prostituoidusta kylmäveriseksi huumelordiksi muuttunut Ma-Ma ja hänen armoton klaaninsa.

Kun he vangitsevat yhden klaanin sisäpiiriläisistä, Ma-Ma ottaa haltuun rakennuksen hallintokeskuksen ja aloittaa likaisen, säälimättömän sodan tuomareita vastaan - todistaakseen, että hän on valmis mihin tahansa suojellakseen imperiumiaan. Ruumiiden määrän noustessa ja pakoteiden puuttuessa, Dreddin ja Andersonin täytyy aloittaa armoton taistelu selviytymisestä?

TRAILERI

Kesto: 92 min

Ääni: Englanti

Tekstitys: Suomi, ruotsi, tanska, norja etc

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Huutokuva.net

Levyn kunto hyvä ............ toimii kuin junan vessa:)

Kaikki myytävät kohteeni ovat yleensä käytettyjä, joten niissä saattaa olla normaalia käytön aiheuttamaa pientä kulumaa. Selvistä vioista yms. pyrin ilmoittamaan erikseen.

Odotan maksua 7 päivän kuluessa, ellei toisin sovita. Kohde lähtee postissa, kun maksu näkyy tilillä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 72 vrk 17 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3 € Sulkeutuu 72 vrk 17 h

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.