Kuvaus

FC Venus (2005)

 

Ohjaaja: Joona Tena

 K - 11

Kesto: 1t 47min komedia

Pete pelaa jalkapalloa surkeassa mutta yli-innokkaassa joukkueessa. Miehet pelaavat, katsovat ja ajattelevat vain jalkapalloa. Anna puolestaan inhoaa koko lajia, mutta rakkaus Peteen voittaa vastenmielisyyden jalkapalloa kohtaan. Parisuhteen harmonia on kuitenkin koetuksella, kun Anna saa kuulla, että Pete aikoo kuluttaa kesälomansa pelikavereidensa kanssa jalkapallon MM-kisoissa Saksassa. Rupujoukkueen kallis matka on etusijalla ja Anna on jäämässä kakkoseksi.

Suutuksissaan Anna lyö Peten kanssa vedon: Anna kokoaa miesten joukkueen vaimoista ja tyttöystävistä oman joukkueen, joka haastaa miehet loppukesästä otteluun. Jos naiset voittavat, miehet lopettavat jalkapallon pelaamisen ja katsomisen. Jos taas miehet voittavat, naiset eivät enää koskaan motkota miesten harrastuksesta sekä kustantavat miesten MM-kisaliput Saksaan. Näin syntyy naisten joukkue FC Venus.

Elokuva seuraa naisten koko kesän kestävää pikakurssia jalkapallon saloihin. Naisten joukkue saa lopulta myös valmentajan mutkien kautta, kun Annan jättänyt isä, kuuluisa valmentaja Lauri Rautakoski, alkaa valmentaa joukkuetta. Vaikka naiset lopulta oppivatkin, mitä paitsio tarkoittaa, he oppivat myös paljon uutta naisten ja miesten maailmoista. Erityisesti Anna ja Pete joutuvat miettimään, millaiseen peliin he ovat lähteneet mukaan. Rakkaus on vaakalaudalla, kun panokset kasvavat ja säännöt muuttuvat.

 Minna Haapkylä … Anna   Laura Malmivaara … Carita   Lotta Lehtikari … Mara   Miia Nuutila … Katariina   Noora Peltokukka … Sari   Diana Anttila … Jonna   Jenni Toivonen … Mervi   Eija Mikkonen-Budsko … Leena   Irma Tervahartiala … Ritva   Elina Hagelin … Kirsi   Jerry Wahlforss … Markus   Taneli Mäkelä … Valmentaja Lauri  

FC Heman (Miehet)

 Petteri Summanen … Pete   Jukka Rasila … Ville   Puntti Valtonen … Risto   Rami Virtanen … Jake   Eero Tommila … Niko   Hannu-Pekka Björkman … Simo   Harri Kettumäki … Kalevi   Olli Halonen … Dave   Joona Majurinen … Janne   Janne Virtanen … Sebastian   Juha Junttu … Eero  

Elokuvassa esiintyvät myös cameo-rooleissa jalkapalloilijat Mikael Forssell, Aki Riihilahti ja Sanna Valkonen sekä rap-artisti Elastinen.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

5 €
tai
Sulkeutuu 58 vrk 1 h 53 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 58 vrk 1 h 53 min

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.